X epil 2 db-os tesztcsíkon mindig látszik a második csík halványan?
Időn belül is már rögtön látszódott nagyon halványan majd ahogy száradt egyre jobban látszik, viszont élőben rózsaszínes képen inkább szürkés, teszek fel képet , meg tudnátok nézni és esetleg leírni a tapasztalatokat ha valaki járt már így az x epillel ?
Időn belül
Száradás után
Vagy ez inkább csak a reagens helye vagy szellemcsík ?
Hű, értem. Akkor neked sajnos nem érdemes korán tesztelni, 14 DPO előtt semmiképp, utána már a 25 erősségű teszt is kéne, hogy mutassa.
33-35. napon már valószínűleg erősebb lesz a 25-ös teszt, ha ez terhesség, szurkolok!
Régóta próbálkoztok? Ovulációt követed valahogyan, kitapasztaltad már, hogy milyen hosszú a luteálisod? Abból ki tudnád következtetni, hogy egy adott ciklus hány napos lesz éppen, 30 vagy 32 vagy 35 stb, és érdemes-e már tesztelned 25-össel.
Igazából meg annyira komolyan nem
próbálkozunk csak nem védekezunk , egy pár hónapig lh teszteltem ott mindig 13 nap volt a lutealisom, viszont most már egy ideje nem teszteltem pont emiatt hogy összevissza 27-35 napos a ciklusom , kicsit szétszórt is vagyok , sokszor túl későn kezdtem tesztelni utána túl korán , viszont ebben a hónapban semmilyen ovulacios tunetem nem volt illetve pms sem , szóval ki tudja éppen mi történik , lehet már a 25os is reagál az lh hormonomra 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!