Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X epil 2 db-os tesztcsíkon...

X epil 2 db-os tesztcsíkon mindig látszik a második csík halványan?

Figyelt kérdés

Időn belül is már rögtön látszódott nagyon halványan majd ahogy száradt egyre jobban látszik, viszont élőben rózsaszínes képen inkább szürkés, teszek fel képet , meg tudnátok nézni és esetleg leírni a tapasztalatokat ha valaki járt már így az x epillel ?

Időn belül

[link]

Száradás után

[link]

Vagy ez inkább csak a reagens helye vagy szellemcsík ?

ma 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látom sajnos.

Nekem egyébként hómező volt, mikor nem voltam terhes.

Vagy várj még néhány napot, vagy használt érzékenyebb tesztet.

Késik már egyébként?

ma 21:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Ciklusaim 27-35 nap között vannak az elmúlt egy évben sajnos eléggé összevissza , ma a 29. napon vagyok
ma 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én biztos érzékenyebb tesztet vennék. Pl facelle.
ma 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Időn belül negatív, időn kívül nem számít.
ma 21:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a 10es tesztek már “becsaptak” párszor , vérvétellel is igazolt hogy ciklus végén nekem nagyon magas az lh tesztem es sajnos elég erős pozitívként reagáltak rá , azóta nem nagyon merek 10es teszteket használni
ma 21:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Lh szintem nem a tesztem😃
ma 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább várd meg a 35.napot és akkor tesztelj. Az már valós lesz.
ma 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor marad, hogy várj pár napot.

Élőben ha látsz valamit, ha terhességtől van, akkor erősödni fog.

Azért ha ez is egy hosszabb ciklus lenne, akkor még korai is lehet.

ma 21:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek :)
ma 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudsz mit tenni, mint várni, tesztelj újra holnap vagy holnapután. Ha erősödni fog, az szuper. Drukkolok!

"Sajnos a 10es tesztek már “becsaptak” párszor , vérvétellel is igazolt hogy ciklus végén nekem nagyon magas az lh szintem"

Hű bocsi, ezt nem értem. A 10-es terhességi teszt becsapott? Mármint pozitív volt többször is a 10-es terhességi teszt, majd megjött?

Az LH szinte értem, hogy neked magas a ciklusaid végén. De az miért csinálna pozitív 10-es terhességi tesztet? Az hcg szintet mér, nem LH hormont. Bocsi, csak nem értem, lehet én olvastam félre.

ma 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!