Szerintetek ez pozitív ovu teszt volt tegnap?
A mai már halványabb, ma éreztem a szurkálást jobb oldalon. A sztorihoz hozzátartozik, hogy IR miatt nem volt peteérés ez hormonlaborból derült ki, kaptam rá Adimet XR-t amitől beállt egyből 28-29 napra, előtte 35-45napos is volt a ciklusom ezért is fordultam orvoshoz.
Ha ez volt a legerősebb LH teszted a teljes hónapban, akkor ez volt a pozitív. De ahhoz látnunk kellene egymás mellett a többi tesztet is.
Önmagában nekem ez még nem tűnik pozitívnak, de ezt sajnos 1 tesztből lehetetlen megmondani.
Én látok rá esélyt, hogy pár nap múlva lesz egy erősebb, tesztelj folyamatosan. Ne hagyd abba a tesztelést, az első pár LH tesztelős hónapot végig kell tesztelni, egészen menstruációig.
Simán lehet, hogy már nap múlva jó erős lesz. Addig is legyetek együtt 1-2 naponta, az a biztos.
Ez milyen erősségű teszt egyébként, 10-15-20-25? 20-assal érdemes először próbálkozni, az a többségnek jó.
Az IR-t sajnálom, úgy tudom, karban tartható, de az orvosod gondolom segít benne úgyis.
De azt azért remélem tudod, hogy önmagában az LH teszt nem az ovulációt mutatja. Csak az LH csúcsot. A pozitív LH teszt után 24-36 óra a tüszőrepedés, maga az ovuláció.
És attól még, hogy van pozitív LH teszted, az sajnos nem jelenti azt, hogy meg is reped. De az orvosod gondolom követi most is vérvétellel, ultrahanggal. Csak azért írom le, mert sokan félreértik az LH tesztet. Sajnos nem biztosíték az ovulációra, csak előre sejteti. Nem biztos, hogy meg is reped. Arra hőmérőzés szükséges, vagy vérvétel, ultrahang.
Tudom, milyen sokat várni a terhességre, kitartást kívánok, mielőbbi sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!