Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől fájhatnak a vegtagjaim?

Mitől fájhatnak a vegtagjaim?

Figyelt kérdés
Lassan 31.hetes terhes vagyok, az este mentem kifelé pisilni és nagyon fajtak a labaim..Most is fájnak ugyanúgy meg a két kezem és egy minimálisan nyilallik a derekam…olyan érzés mint amikor megvolt a mensim…Ez mitől lehet?
ma 04:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el a gondozó orvosodnak.

Csak annyit tudok hozzátenni, hogy anno nekem is voltak ilyen panaszaim, kiderült, hogy toxémiás vagyok, betartottam az orvos utasításait, egészséges gyermekem született, és nem császárral, hanem természetes úton.

Menj el az orvoshoz.

ma 06:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam is volt igy a vége felé mikor már nagyobb volt a lányom és lefelé fordult. Mikor elkezdett mensis fájdalom lenni rá 1-2 hétre ha jól emlékszem beindult a szülés, nőgyógyásszal egyeztess.
ma 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!