Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Raneznetek kerlek az ovualcios...

Raneznetek kerlek az ovualcios teszteimre?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ovulacios tesztet vegezni az eltelt napokban es szeretnem tudni hogy az en szemem csal-e vagy valoban az utolso , a mai tesztem elesebb mint a korabbi? Olyan szamomra mintha a csik mindket szele eroteljesebb lenne, mig a korabbiaknal a csik kulso fele eroteljesebb csak. Tudom hogy nem korabbi tesztekhez kene hasonlitgatni hanem a ket csiknak egyformanak vagy az egyiknek erosebbnek kene lennie viszont azert mereszkedtem feltenni ezt a kerdest hogy hatha van aki hasonlo cipoben jart es fokozatosan erosodo tesztekkel rendelkezik. Koszonom szepen! :-) illetve az utolso ket tesztet egy nap keszitettem, 4 oras elteressel. Latom hogy az is pozitiv csak szamomra olyan mintha erosodo tendenciat mutatna [link]

tegnap 18:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsanat, elirtam. Latom hogy az sem pozitiv, tehat negativ ****
tegnap 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az LH ugrásszerűen lesz pozitív, tehát jellemzően nem fokozatosan erősödik, hanem halvány-halvány-halvány, aztán egyszercsak erős.

Csináld tovább, mert még mindegyik negatív.

tegnap 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha látványosan gyengült, akkor tudod melyik volt a pozitív biztosra.

Ezek elég erősek, de nem is biztos hogy sikerül elkapni a csúcsot.

Azért legyetek együtt az első negativ napig és még azon is.

tegnap 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, rendben van :)
tegnap 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a facelle nem vált be. Ha esetleg nem sikerülne akkor ajánlom a femometer márkát tesztfutárról. :) sok sikert!
tegnap 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem erősödött, nem volt jól kivetehető? Vagy mi volt számodra a probléma vele? Csak mert még most kezdtem el tesztelni, így jó ha figyelek és ha számomra sem megfelelő vagy én is azt tapasztalom akkor váltok :)
ma 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mutatta jól az LH csúcsot, de ez a femometeres csodálatosan kimutatta, úgy nez ki sikerült is ezzel elcsípni az ovut, mert ma pozitív lett a HCG tesztem és holnap van a nem várt napja. 🥰
ma 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!