Meg lehet érezni, hogy az adott hónapban sikeres volt a fogantatás?
Fél éve próbálkozunk, eddig sajnos nem jött össze a baba.
Most ismét elérkeztem a várakozás időszakába (jövő héten jönne meg).
Ti megéreztétek mikor sikeres lett a hónap? Valami másabb érzés volt, mint az előtte lévő ciklusoknál? Elkezdtem vezetni hőgörbét ebben a hónapban. Olvastam milyen változásnak kell átmennie, így remélem abból ki fogom tudni olvasni :)
Szinten fel éve próbálkozunk, hétfőn még sírtam mert úgy voltam vele ez a hónap se sikerült, ma meg ilyen lett a 25s tesztem, úgy hogy holnap lesz a nemvart napja [link]
Ne add fel, sikerülni fog 🥰🩷
Hőgörbét nem vezettem, az előző hónapokban két naponta voltunk együtt egyszer volt egy kemiaim, most ebben a hónapban ovu teszteltem és csak a 2 pozitív napon voltunk együtt és azóta nem, az előző hónapokban együtt voltunk ovu után is, bár tudtommal az nem árthat.
Gratulálok 11-es, ez csodaszép pozitív! Egészséges babavárást kívánok! 😊😊
Hőgörbe az jó ötlet kérdező, ha gondolod, fotózd be, és megnézzük, segítünk.
Hőmérőzés mutatta rendben az ovulációdat?
Ha beírod egy alkalmazásba, például Fertility Friend, az megmutatja a hőgörbe alapján, mikor lehetett, 1-1.5 nap pontossággal.
Hőmérőzést tanultad tanfolyamon, vagy segítsünk, hogy kell, hogy biztos jó legyen? Szájban/hüvelyben kell mérni, digitális hőmérővel, ami 2 tizedesjegyig mér, reggel, rögtön ébredéskor, még ágyban.
Mindig azonos időpontban, már fél óra eltérés is számít. De szerencsére vannak neten kalkulátorok, ha valamiért később vagy korábban kelnél, át tudod számolni. Amúgy magadnak is tudod korrigálni, szólj, ha leírjam, hogyan kell kiszámolni.
És ha mutatja a hőgörbe, hol volt az ovulációd, utána 10-12 dpo napokon (ovuláció utáni napok száma) már mutatja egy 10-es érzékenységű terhességi teszt, ha sikerült. A teszt előbb mutatja a sikert, mint a hőmérőzés 😊
Hát én állítottam, hogy márpedig ha én terhes leszek, abban a pillanatban tudni fogom, érezni fogom, olyan kapocs lesz köztem és a babám között. AHA. Mire észrevettem, hogy késik, már egy hete késett. Olyan szinten nem vettem észre semmit, hogy csak na 😃 Bezzeg amikor csak azt hittem, akkor volt aztán hányinger, puffadás, rosszullét minden. 😃
Barátnőm egyik este hívott, hogy délután a férjével együtt volt és érzi, hogy sikerült, érzi, hogy kislány lesz és még a nevèt is mondta. Na most hogy csak bebeszélte magának vagy sem azt nem tudom, de valóban. Sikerült és kislany lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!