Meg lehet érezni, hogy az adott hónapban sikeres volt a fogantatás?
Fél éve próbálkozunk, eddig sajnos nem jött össze a baba.
Most ismét elérkeztem a várakozás időszakába (jövő héten jönne meg).
Ti megéreztétek mikor sikeres lett a hónap? Valami másabb érzés volt, mint az előtte lévő ciklusoknál? Elkezdtem vezetni hőgörbét ebben a hónapban. Olvastam milyen változásnak kell átmennie, így remélem abból ki fogom tudni olvasni :)
5ször voltam terhes, egyszer sem éreztem magam másképp (1 gyermekünk van, a második még a pocakban)
Amikor már éreztem, hogy valami fura, akkor még aznap pozi lett a teszt, nem várt előtt napokkal.
Nem volt semmi sem más?
Nekem ovu után szinte azonnal jönnek a tünetek (mellfájás, alsó hasi nyomás). Eddig ugye nem volt pozitív a teszt, viszont most megint jöttek ezek a tünetek. Remélem attól még lehet baba.
Első alkalommal már 6 napja késett mikor eszembe jutott, hogy hiányzik a mensim. Itt sajnos az ikrek csak 9.hétig voltak velünk.
Második alkalommal is minden pms megvolt, 10.dpo-n pozi lett a teszt, aznap megszédültem ebéd után, és nem a teljes alhasam fájt, hanem csak egy tenyérnyi részen...ezért teszteltem munka után otthon. Ez a terhesség sikeres volt.
Harmadik alkalommal, csak azért testteltem, mert reménykedtem, de sajnos csak kémiai lett. Minden pms a megszokott volt.
Negyedik alkalommal, épp költöztünk, karácsonykor, halálra takarítottam magam, egyszer voltunk együtt, ha volt is tünete, fel se tűnt, 31-én reggel azért teszteltem, hogy este ihatok e szilveszterkor, mert pont aznap kellett volna megjönnie...meglepődtem, pozitív lett... tünetem onnantól volt csak émelygés. 7.héten elvetéltem.
Negyedik alkalommal szintén szokásos pms tünetek semmi extra, éppen csak telefonálni akartam a meddőségibe, hogy időpontot kérjek lombikhoz, de elég nagy tesztelős vagyok, gondoltam ellövök egyet előtte...pozitív lett. 2 napra rá már émelyegtem, most vagyok 20 hetes terhes.
Igazából lehet pszichésen, de a pozitív teszt utántól voltak kb egyből tüneteim.
A terhességek között egyébként nagyon gyakran éreztem terhesnek magam... rendgeteg tesztet csináltam, főleg az első szülés utáni 2 évben, mindig terhes tüneteim voltak mensi előtt pár nappal. Nyilván itt már tudtam mit kell érezni, még is mikor terhes lettem nem éreztem magam annak.
Az első baba 7 év után fogant, a kistesót 4 év alatt jött össze.
Hosszú út volt, iszonyat sok teszttel, de előre soha nem éreztem meg.
Bocsi, hogy hosszú lett, de így érthetőbb :)
2x voltam terhes, egyszer sem volt semmi extra jel, pedig mind a 2 több, mint fél év alatt jött össze, úgyhogy volt időm figyelgetni magam.
De 12 dpo-n mind a 2t kimutatta, mondjuk előbb nem is teszteltem.
Volt egy megérzésem. De nyilván ez olyan, hogy amíg nem pozitív a teszt addig nem tudod, hogy tényleg, vagy csak magadat hülyíted.
(2,5 évig próbálkoztunk, 2 kémiai terhesség volt és egy sikeres, problémamentes terhesség és szülés. Az első kémiainál szinte kibírhatatlan mellfájdalom volt 9.dpo-tól,de ez valószínűleg inkább rosszat jelentett, a többi terhességnél fizikai tünet nem volt teszt előtt)
Szia. Én most vagyok 8 hetes terhes.
Én nem tudtam pontosan mikor kellett volna megjönnie,csak azt tudtam,hogy azokban a napokban. Én azt éreztem,hogy magasabb a hőmérsékletem. Azt hittem beteg leszek. Több napon át volt 37,3 körül. A mellem is fájni kezdett aztán teszteltem és halvány pozitív lett. Azóta is 37 körül van a hőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!