Mennyi idő után lehet teherbeesni sürgősségi császár után?
Figyelt kérdés
10hónapja volt sürgősségi császárom. Akkor a doki mondta, hogy kb 2 évig vigyázni kell de ennyi. Most valószinüleg várandós vagyok, nem mondom hogy boldog vagy szomorú vagyok mert még magam sem tudom. Gyógyszert nem szedtem mert az első baba is nehezen jött össze a doki azt mondta az is lehet egyke gyerek marad így feleslegesnek tartotta… Most itt állok, és egyszerűen nem találok szavakat…Nem tudom mi a helyes lépés..Igen csúnya, de az abortusz is megfordult a fejemben, hisz 10hónapos a babám és sokszor van hogy kiborulok mert nehezen birkozom meg vele…Viszont ott van az is a fejemben hogy egyszer már átéltem a terhesség minden szépségét és amikor még csak 4 hetes magzat volt már láttam a képernyőn a pici testét és most az elmaradt menzesz miatt már valoszinuleg 6 hetes is lehet a mostani, igy mar a pici szive is dobog….egyszeruen belegondolok es faj a lelkemnek ez a dontes…ott van az is hogy a csaszarhegemmel mi lenne, hogyan viselne a testem…egyszeruen keptelen vagyok most esszeruen gondolkodni..Van erre valasz? Erti barki a kerdeseim? Kerlek..nov. 11. 18:29
11/12 A kérdező kommentje:
Szerettünk volna kistesót csak hát nem ilyen hamar…Orvosilag minden rendben a doki azt mondta nincs akadálya max program császár lesz 38hétre vagy be kell feküdnöm a vége felé 1-2 hétre…6db pozitiv tesztem van… de lelkileg és anyagilag nemtudom készen állunk-e…most hogy 10hónapos a picur elkezdtük folytatni a félbe maradt házfelújítást is így őszintén tanácstalan vagyok…várok 1 hetet hogy hátha okosabb leszek addig vagy jön egy megérzés aztán megyek dokihoz hogy valóban baba-e és ha igen próbálok erősödni..
nov. 13. 12:18
12/12 anonim válasza:
Elnézést kérek az elíràs miatt! (Ami szerintem nyilvànvaló)
38 hetes volt.
Persze a gyk-s tudósasszonyoknak ez természetesen nem jutott eszükbe.
Csak a kötekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!