Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után lehet teherbee...

Mennyi idő után lehet teherbeesni sürgősségi császár után?

Figyelt kérdés
10hónapja volt sürgősségi császárom. Akkor a doki mondta, hogy kb 2 évig vigyázni kell de ennyi. Most valószinüleg várandós vagyok, nem mondom hogy boldog vagy szomorú vagyok mert még magam sem tudom. Gyógyszert nem szedtem mert az első baba is nehezen jött össze a doki azt mondta az is lehet egyke gyerek marad így feleslegesnek tartotta… Most itt állok, és egyszerűen nem találok szavakat…Nem tudom mi a helyes lépés..Igen csúnya, de az abortusz is megfordult a fejemben, hisz 10hónapos a babám és sokszor van hogy kiborulok mert nehezen birkozom meg vele…Viszont ott van az is a fejemben hogy egyszer már átéltem a terhesség minden szépségét és amikor még csak 4 hetes magzat volt már láttam a képernyőn a pici testét és most az elmaradt menzesz miatt már valoszinuleg 6 hetes is lehet a mostani, igy mar a pici szive is dobog….egyszeruen belegondolok es faj a lelkemnek ez a dontes…ott van az is hogy a csaszarhegemmel mi lenne, hogyan viselne a testem…egyszeruen keptelen vagyok most esszeruen gondolkodni..Van erre valasz? Erti barki a kerdeseim? Kerlek..
tegnapelőtt 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát beszélj az orvosoddal mindenképp.
tegnapelőtt 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kizárólag a saját orvosod tudna megmondani, itt senki.
tegnapelőtt 18:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni elnézést, doki szerint a hegemmel minden rendben jelenleg előre ő nem láthatja hogyan fogja bírni…Valaki volt már ilyen helyzetben?
tegnapelőtt 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nehezem jött az első és tervben volt második, akkor megtartanám. Persze, ha orvosilag is minden rendben.
tegnapelőtt 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
23 hónapra jött a második. Hegemet a végén egyszer mérték le, szépen tartott. Az első sürgős császár volt koraszüléssel, második természetes úton 40+3-ra. Több nem lesz. Ezt tényleg max az orvosod tudja. Volt egy nagyon sokáig vérző nagy hematómám a 12. héttől, ami miatt kórházba is kellett feküdni majdnem két hétig és még utána is sokáig vérzett, ágyban fekvésre ítéltek, akkor azt mondták ők a korai teherbeesésre gondolnak, de nyilván ki tudja ezt, nincs erre se bizonyíték, első gyereknél is kijöhet. Viszont az ott nehéz volt egy másfél éves mellett. Nektek kell érezni, plusz az orvos véleménye.
tegnapelőtt 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
21%

Baràtnőmnek halva szülése volt (sürgősségi csàszàrral vették ki a babàt) 48.hétre

A doki annyit mondott hogy ha letelik a 6 hét újra próbàlkozhatnak 🤷

Szerintem az orvosok abszolút nincsenek ezzel kapcsolatban közös véleményen

tegnapelőtt 20:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Először szerintem azt derítsd ki tényleg várandós vagy-e, mert a valószínűlegből az derül ki számomra, hogy ebben nem vagy biztos, illetve minél előbb fordulj orvoshoz, majd ő megmondja probléma e vagy sem. És ezek után neked kell eldönteni, hogy vállalod-e a kockázatot (de lehet semmilyen kockázat nincs,ahogy már leírták), belefér e az életetekbe a második gyerek.
tegnapelőtt 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

22 hónap van a két kisebbikem között. Mondjuk mi eleve így terveztük, nekem csak egy évet mondott a doki a két szülés között.

Nem volt semmi problémánk, mondjuk a kicsivel eleve kiírtak programcsászárra.

tegnapelőtt 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Kedves 6os. 48hetes terhes volt mikor halva született a kicsi? Hogy a francba hagyhatták bent a kicsit amikor 40max 42hetre meg kell születnie a kicsinek?
tegnap 02:32
 10/12 anonim ***** válasza:

6-os le lett pontozva, de nekem is azt mondta anno a 6 hetes kontrollon az orvos, hogy nem kell 2 évet várni, ha szeretnénk, bármikor lehet próbálkozni a kistesóval 🤷

Kérdező, én átérzem a helyzeted, én sem akartam jó ideig kisbabát császár után. Már eltelt 5 év, most meg már nem akar jönni 😰

Ha alapból nem egykét akartatok, csak kicsit korábban jött, mint gondoltátok, én megtartanám, persze ha orvosilag nem ellenjavallott

ma 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!