Rágörcsölök a teherbeesésre,nehezen viselem a sikertelen próbálkozásokat !?
Ne bántsatok ,kérlek szépen! Tudatában vagyok hogy nem normális rágörcsöltöm ennyire ,de egyszerűen nagyon nehezen viselem . Csak a tapasztalataitokat jó lenne hallani , tanácsokat ,hogy ti hogyan orvosoltátok ezeket a problémákat , hanyadik hónapban sikerült a baba, stb . Bármi amit tudnátok tanácsolni.
Szeptemberben volt az első próbálkozás akkor a ciklus 14. napjáig kétnaponta szexeltünk . Sikertelenül.
Októberben már ovu tesztet is bevetettem . Ovu előtt egy nappal , illetve ovu napján 2x szeretkeztünk. Ovutesztelést nagyon komolyan vettem , utoljára 9kor ittam vizet és piciltem és pontban 11:45kor mentem tesztelni. Sikertelen hónap ismét.
Novemberben - ebben a hónapban is ovu tesztet használtam most picit komolytalanabbul - pár korty víz lefutott 9 után is és 11:20kor mentem tesztelni. És mivel az előző hónapban láttam mikor van ovum , gondoltam egy két napot csúszhat vagy előrébb jöhet az ovu , ezért mondom elhasználom a maradék ovuteszteltem -5 napig nem mutatott pozitívat egyszer sem . Ma már nem is teszteltem . Már túl késő lenne ovulálni , nem? :( nem értettem ezt az egészet , kimaradt volna ? Nem tudom hova tenni a dolgot :( megijeszt . Én úgy vagyok vele hogy ha egészséges vagyok és sikertelen a próbálkozás akkor nehezen-de feldolgozom és megy az élet tovább . De ha valamilyen módon beteg vagyok és amiatt nem sikerül - azt szeretném tudni -nem várnék egy év sikertelen próbálkozásig. Ti mit gondoltok?
Leírom, nálunk hogyan sikerült elsőre.
1. Az ovut én mindig éreztem és soha semmilyen tesztet nem csináltam. Semmilyen hőmérőzést stb.
2. Mielőtt belevágtunk volna, elmentem a nőgyógyászhoz, hogy megnézze minden rendben van -e ott bent (UH vizsgálat).
3. Nem szexeltünk ész nélkül, nem görcsöltünk rá.
Amikor eljött a nagy nap, akkor mondtam a férjemnek, hogy hajnalban készüljön. Én nagyon korán keltem, 4 kor már készültem a munkába. Előtte voltunk együtt. Aztán kb. 10 percig fekve maradtam és kétszer kb. fél percre felemeltem a csípőmet.
Másnap elutaztam külföldre. Visszajöttem és akkor pont két napot késett a menstruációm. Még aznap pozitívat teszteltem. Most vagyok 23 hetes.
Sokan ott cseszik el, hogy rástresszelnek és beképzelik, hogy meddők, holott minden rendben , csak pont a ráfeszülés miatt nem jön össze nekik.
Szerintem nálad is ez lehet, mert kicsit bizarr amit csinálsz.
4. Sok nőnek meg sem fordul a fejében, hogy nemcsak náluk lehet ESETLEGES probléma. Csak az én környezetemben öt (5) olyan párt ismerek, ahol "gyenge az anyag", tehát a természetes megtermékenyítés esélye szinte nulla! A férfinak is ugyanúgy meg kell vizsgáltatnia magát.
Egyetlen pozitív ovutesztem sem volt. Hosszú, össze-vissza ciklusaim voltak. Hol megjött 26 napra, hol 40-re, hol kimaradt (nagyon ritkán). Na, én is féltem, elhiheted.
Ciklusom sokadik napján teszteltem pozizívat, jóval 20. nap után lehetett a peteérésem.
Sajnos missed ab lett végül :/ De most úgy döntöttem, megpróbálok nem rágörcsölni. Viszont ezt a rendszertelenséget ki akarom vizsgáltatni. De azt már legalább tudom, hogy képes vagyok teherbe esni.
Kedves 11.-es.
Honnan tudtad, hogy jönni fog a "nagy nap"?
Nekem is van ovulációs fájdalmam, de sose tudom előre mikor lesz. Nem rossz indulatból kérdezem, csak kiváncsi vagyok.
Illetve ha már ovulációs fájdalom, nekem mindig a pozitív LH napon van, akkor ez mit jelent? A fájdalom a tüszőrepedést jelenti?
Mindig is éreztem. Ilyen szúró érzés a petefészek környékén, illetve ilyenkor a hüvelyi folyás is más állagú lesz, ez mellett mindig éreztem, hogy a méhszájam is picit fájdogál (bár inkább nevezném ilyen kissé kellemetlen érzésnek).
A tüsző repedést is lehet érezni, legalábbis én mindig éreztem.
A nőgyógyászom is mondta, hogy amikor az a szúró érzés jelentkezik, akkor legyünk együtt a férjemmel.
Amúgy nem tudom miért álltak neki sokan lepontozni. Pont így csináltam, ahogy leírtam. Semmi stressz és csak egyetlen egy együttlét. Lehet, hogy szerencsénk is volt, mert a környezetemben általában hónapokig próbálkoztak, mire összejött a gyerek. Mi a férjemmel őt éve vagyunk házasok és idén döntöttünk úgy, hogy családot alapítunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!