Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rágörcsölök a teherbeesésre,ne...

Rágörcsölök a teherbeesésre,nehezen viselem a sikertelen próbálkozásokat !?

Figyelt kérdés

Ne bántsatok ,kérlek szépen! Tudatában vagyok hogy nem normális rágörcsöltöm ennyire ,de egyszerűen nagyon nehezen viselem . Csak a tapasztalataitokat jó lenne hallani , tanácsokat ,hogy ti hogyan orvosoltátok ezeket a problémákat , hanyadik hónapban sikerült a baba, stb . Bármi amit tudnátok tanácsolni.

Szeptemberben volt az első próbálkozás akkor a ciklus 14. napjáig kétnaponta szexeltünk . Sikertelenül.

Októberben már ovu tesztet is bevetettem . Ovu előtt egy nappal , illetve ovu napján 2x szeretkeztünk. Ovutesztelést nagyon komolyan vettem , utoljára 9kor ittam vizet és piciltem és pontban 11:45kor mentem tesztelni. Sikertelen hónap ismét.

Novemberben - ebben a hónapban is ovu tesztet használtam most picit komolytalanabbul - pár korty víz lefutott 9 után is és 11:20kor mentem tesztelni. És mivel az előző hónapban láttam mikor van ovum , gondoltam egy két napot csúszhat vagy előrébb jöhet az ovu , ezért mondom elhasználom a maradék ovuteszteltem -5 napig nem mutatott pozitívat egyszer sem . Ma már nem is teszteltem . Már túl késő lenne ovulálni , nem? :( nem értettem ezt az egészet , kimaradt volna ? Nem tudom hova tenni a dolgot :( megijeszt . Én úgy vagyok vele hogy ha egészséges vagyok és sikertelen a próbálkozás akkor nehezen-de feldolgozom és megy az élet tovább . De ha valamilyen módon beteg vagyok és amiatt nem sikerül - azt szeretném tudni -nem várnék egy év sikertelen próbálkozásig. Ti mit gondoltok?

nov. 11. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Leírom, nálunk hogyan sikerült elsőre.

1. Az ovut én mindig éreztem és soha semmilyen tesztet nem csináltam. Semmilyen hőmérőzést stb.

2. Mielőtt belevágtunk volna, elmentem a nőgyógyászhoz, hogy megnézze minden rendben van -e ott bent (UH vizsgálat).

3. Nem szexeltünk ész nélkül, nem görcsöltünk rá.

Amikor eljött a nagy nap, akkor mondtam a férjemnek, hogy hajnalban készüljön. Én nagyon korán keltem, 4 kor már készültem a munkába. Előtte voltunk együtt. Aztán kb. 10 percig fekve maradtam és kétszer kb. fél percre felemeltem a csípőmet.

Másnap elutaztam külföldre. Visszajöttem és akkor pont két napot késett a menstruációm. Még aznap pozitívat teszteltem. Most vagyok 23 hetes.

Sokan ott cseszik el, hogy rástresszelnek és beképzelik, hogy meddők, holott minden rendben , csak pont a ráfeszülés miatt nem jön össze nekik.

Szerintem nálad is ez lehet, mert kicsit bizarr amit csinálsz.

4. Sok nőnek meg sem fordul a fejében, hogy nemcsak náluk lehet ESETLEGES probléma. Csak az én környezetemben öt (5) olyan párt ismerek, ahol "gyenge az anyag", tehát a természetes megtermékenyítés esélye szinte nulla! A férfinak is ugyanúgy meg kell vizsgáltatnia magát.

nov. 12. 00:02
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Egyetlen pozitív ovutesztem sem volt. Hosszú, össze-vissza ciklusaim voltak. Hol megjött 26 napra, hol 40-re, hol kimaradt (nagyon ritkán). Na, én is féltem, elhiheted.

Ciklusom sokadik napján teszteltem pozizívat, jóval 20. nap után lehetett a peteérésem.

Sajnos missed ab lett végül :/ De most úgy döntöttem, megpróbálok nem rágörcsölni. Viszont ezt a rendszertelenséget ki akarom vizsgáltatni. De azt már legalább tudom, hogy képes vagyok teherbe esni.

nov. 12. 05:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves 11.-es.

Honnan tudtad, hogy jönni fog a "nagy nap"?

Nekem is van ovulációs fájdalmam, de sose tudom előre mikor lesz. Nem rossz indulatból kérdezem, csak kiváncsi vagyok.

Illetve ha már ovulációs fájdalom, nekem mindig a pozitív LH napon van, akkor ez mit jelent? A fájdalom a tüszőrepedést jelenti?

nov. 12. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindig is éreztem. Ilyen szúró érzés a petefészek környékén, illetve ilyenkor a hüvelyi folyás is más állagú lesz, ez mellett mindig éreztem, hogy a méhszájam is picit fájdogál (bár inkább nevezném ilyen kissé kellemetlen érzésnek).

A tüsző repedést is lehet érezni, legalábbis én mindig éreztem.

A nőgyógyászom is mondta, hogy amikor az a szúró érzés jelentkezik, akkor legyünk együtt a férjemmel.

Amúgy nem tudom miért álltak neki sokan lepontozni. Pont így csináltam, ahogy leírtam. Semmi stressz és csak egyetlen egy együttlét. Lehet, hogy szerencsénk is volt, mert a környezetemben általában hónapokig próbálkoztak, mire összejött a gyerek. Mi a férjemmel őt éve vagyunk házasok és idén döntöttünk úgy, hogy családot alapítunk.

nov. 12. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!