Szoptatás alatt peteérés?
Szoptatás alatt van olyan , hogy van peteérés de elmarad a menstruàció?
Mert kb. már 2x volt peteérèsem de nem jött meg utána. Ez nem baj?
Igy teherbe lehet egyébként esni?
Olyan nincs, hogy peteérés után nincs menstruáció.
Honnan tudod, hogy volt?
Ovu után mindig kell legyen mensi. Ha nincs akkor terhesség van.
Használtál lh tesztet? Mert tünetekből nem lehet ovura következtetni....
Ilyen nincs.
Ha van rendes peteérés (tehát ha meg is reped a tüsző), akkor vagy menstruáció következik utána, vagy sikerült a megtermékenyítés, és terhes vagy (de ugye kétszer nem valószínű, hogy teherbe esnél egymás után, bár volt már ilyen a történelem során, szuperfetációnak hívják 😀).
Az viszont viszonylag gyakori, hogy rögtön az első ciklusból terhes lesz valaki, tehát a két gyerkőc között egyáltalán nem is menstruál, barátnőm is pont így járt.
Az "éreztem" nem jelent semmit, az gyakorlatilag csak beképzelés.
HA félsz a terhességtöl, akkor minden esetben védekezzetek. Márcsak azért is, mert elöször van peteérés, utána meg vagy terhesség vagy menzesz!
Az érzés semmit nem jelent...a tünetek sem. Ha az lett volna mensturálnál vagy terhes lennél.
Ezért van hcg és lh teszt is, mert a tünetek soha nem jelentenek biztosat. Ha annyiból lehetne tudni nem találták volna fel ezeket a teszteket. A szülés után minden is megváltozik...pl nekem szülés előtt soha nem voltak tüneteim ovunál...se nyák se fájdalom...szülés után meg rosszabb lett, mint a mensis tünetek.
Szóval csinálj egy tesztet, ha még nem tetted volna.
Igen, így teherbe lehet esni.
Mire megjön először szülés után, már volt egy peteérés.
Előfordulhat, hogy ha pont akkor vagytok együtt, és terhes leszel, egyáltalán nem jön meg a 2 szülés között, de ha volt pé, és nem lettél terhes, akkor meg kell hogy jöjjön.
Az érzés nem mérvadó, főleg szülés után picivel.
A szoptatás sem véd, 2.gyerek után nekem már 2 hónappal megjött, míg az első után csak 14 hónappal, és mind a kettő anyatejes babák voltak.
Ha nem akarsz még új babát, védekezzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!