Betegség esetén is van esély a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
Sajnos pont beteg lettem, gyógyszert próbáltam nem szedni, de mostmár nagyon rosszul vagyok, úgyhogy Sinupretet és izlandi zúzmó szirupot vettem be.
Így, hogy nagyon le van gyengülve az immunrendszerem sikerülhet a teherbeesés? (Ja és még hüvelygombám is lett)
nov. 9. 14:20
1/6 anonim válasza:
Peteérésed ettől függetlenül lehet, de gombásan nem szexelnék, szerintem te se tedd.
2/6 anonim válasza:
Hüvelygombával nem szexelünk...vagy ennyire utálod a párod?
3/6 anonim válasza:
Se a gombát, se a vírust nem kellene terjesztened, de te tudod...
4/6 anonim válasza:
"gyógyszert próbáltam nem szedni, de mostmár nagyon rosszul vagyok, úgyhogy Sinupretet és izlandi zúzmó szirupot vettem be."
Ezeknek egyike sem gyógyszer.
A gombás szex meg no comment.
5/6 anonim válasza:
A megfázás, influenza, ilyesmi konkrétan segítheti is a teherbeesést, mert elvonja az immunrendszer figyelmét. Szóval az még nem lenne baj.
6/6 A kérdező kommentje:
A peteérésen túl vagyok, most lett gombám. Hülye nem vagyok :D
nov. 9. 16:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!