Volt már köztetek olyan, akinek nagyon erős fejfájást okozott a Duphaston?
Ciklus közepén volt egy élénk
piros pecsételésem, igazából olyan pici mennyiség, hogy csak a wc papíron volt látható. Aznap este, és a nődoki tanácsára másnap este is együtt voltunk a párommal. Duphastont írt fel, napi 2x1, két hétig. Együttlét után egy hétre két napig volt enyhe pecsételő vérzésem, barnás nyákos folyásom. Azóta napi szinten fáj a fejem, eddig csak este jelentkezett a fájdalom, de az elmúlt két napban egész nap erős fejfájás gyötört. A hőm ma 37 volt, hányingerem van, szédülök és megy a gyomrom. Menstruációm ma, holnap kéne megjöjjön, eddig még semmi jele, igaz úgy olvastam, hogy a Duphaston kitolhatja a menstruációt. Ma este és a holnapi nap kell meg szedjem a tabit.
Tapasztalatok érdekelnek, hogy kinek hogyan reagált a szervezete a gyógyszerre, volte a tabitól erős fejfájása, rosszulléte. Előre is köszönöm válaszaitokat!
#11 Én is 36 vagyok :), és én is egyre jobban érzem, hogy szorít az idő, és mi mèg csak nem is kistesóra gyúrunk :)), hanem az első baba lenne. időközben nekem megjött, már el is múlt, sőt ma voltam inszemináción! Dokinak mondtam a duphastonos tapasztalataimat, ezért most Arefam nevű, hüvely kuppként is alkalmazható progit írta fel.
Ha az átjárhatóságit megcsinálod és megfelelőek az eredmények, azért még egy inszemen gondolkozz el szerintem. Az már pipe purc a hycosy mellett!
Ha nem lenne már egy gyerekem, valószínűleg a végsőkig elmennék, de így nem tudom... Neked sok sikert kívánok, remélem sikeres lesz 🤗
Nekem még mindig nem jött meg, 13 napja már, hogy abbahagytam a duphastont, teszt negatív 😖 reggel elkezdtem barnázni, úgyhogy remélem hamarosan megjön, mert már szakad szét a méhemnél és a petefészkem környékén. Ha túl leszek az átjárhatóságin, hátha pozitívabban állok majd hozzá a dolgokhoz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!