Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már köztetek olyan,...

Volt már köztetek olyan, akinek nagyon erős fejfájást okozott a Duphaston?

Figyelt kérdés

Ciklus közepén volt egy élénk

piros pecsételésem, igazából olyan pici mennyiség, hogy csak a wc papíron volt látható. Aznap este, és a nődoki tanácsára másnap este is együtt voltunk a párommal. Duphastont írt fel, napi 2x1, két hétig. Együttlét után egy hétre két napig volt enyhe pecsételő vérzésem, barnás nyákos folyásom. Azóta napi szinten fáj a fejem, eddig csak este jelentkezett a fájdalom, de az elmúlt két napban egész nap erős fejfájás gyötört. A hőm ma 37 volt, hányingerem van, szédülök és megy a gyomrom. Menstruációm ma, holnap kéne megjöjjön, eddig még semmi jele, igaz úgy olvastam, hogy a Duphaston kitolhatja a menstruációt. Ma este és a holnapi nap kell meg szedjem a tabit.

Tapasztalatok érdekelnek, hogy kinek hogyan reagált a szervezete a gyógyszerre, volte a tabitól erős fejfájása, rosszulléte. Előre is köszönöm válaszaitokat!

nov. 7. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olyam szedulest es hasi gorcsoket puffadast okozott h majdnem mentot kellett hivnj, azt hittuk vakbelem van. Orditva fetrengtem. A szedules olyan eros volt, hogy a falba kapaszkodtam. Aztan a nogyogyasz kibokte h tegyem huvelybe, ne szajon at szedjem es akkor megszuntek az eros mellekhatasok. Te hogy hasznalod?
nov. 7. 17:18
 2/13 anonim ***** válasza:
1es vagyok,nekem utrogestan volt, de ugy tudom ugyanaz a hatoanyag.
nov. 7. 17:20
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 tabletta formájában, szájon át. Nem ez az első alkalom, hogy szedem, pár hónappal ezelőtt meg felírta a doki, de akkor nem voltak ilyen gondok. Puffadást, hasi görcsöt nem tapasztaltam, viszont a fejfájás az vmi iszonyat!
nov. 7. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Jelezd neki és használd hüvelyben. Igaza van az egyesnek.
nov. 7. 18:00
 5/13 anonim ***** válasza:

En terhesen kaptam ilyet,nekem szerencsere ilyen gondot nem okozott.

Teszteltel?

A pecseteles beagyazodas is lehetett.

nov. 7. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 meg nem teszteltem, holnap fogok. Én is gondoltam beagyazodasra, pont azokon a napokon kellett volna lennie.
nov. 7. 18:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Amíg szeded, nem fog megjönni, ugyanis ez progeszteron, ami megakadályozza a nyálkahártya leválását

Nekem is hasfájást, petefészek szurkálást, mellfeszülést, olyan mindjárt megjön érzést okoz. Ez a 6. Duphastonos hónapom, ha most sem sikerült, átjárhatóságira kell mennem 🥴

nov. 7. 20:38
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 a mindjárt megjön érzés nálam is jelen van, hasfájást én szerencsére csak egy este tapasztaltam, mellbimbóim eléggé fàjtak és érzékenyek voltak kb egy hétig. A nagyon erős fejfájás az, ami mondhatni kikészít. Átjárhatóságin én már voltam, mindkettő átjárható szerencsére. Nem egy kellemes élmény, de ki lehet bírni...
nov. 7. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Én félek tőle nagyon. Nem is a fájdalomtól, hanem az eredmény miatt. Ha átjárhatóak, akkor mégis mi más lehet a háttérben? A vérkép rendben van, a férjemnél sincs gond. Ezt még végigcsinálom, utána tuti feladom, inszemhez és lombikhoz semmi kedvem
nov. 8. 07:42
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 én is féltem tőle nagyon! Ha oda kerülsz majd, vegyél be előtte 1 órával kb fájdalomcsillapítót. Jó ennek tudni az eredményét, teljesen más perspektívába látod majd a helyzetet. Nálunk is minden ok, különösebb gondot nem találtak, hormonok lehetnének jobbak, párommal százalékos arányban lehetnének gyorsabbak a katonái, viszont ezek nem kéne gátolják a teherbeesést. Van sajnos olyan is, amikor nem lehet tudni a meddőség okát. De én abban bízok, hogy még egyszerűen nem jött el az időnk. Van olyan barátnőm, akiknél 3 év után jött össze a baba, illetve olyan is akad, akinek azt mondták soha nem lehet saját gyereke, de mára már van 2. Ne add fel, kitartást! Átjàrhatósàgit meg csináld majd meg, jobb ha tudod mi a helyzet! Drukkolok :)
nov. 8. 07:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!