Pozitivak ? Eloben rozsaszinebb mint a kepeken. szerdan kellene megjonnie.
nov. 4. 20:24
11/19 anonim válasza:
Mindkettőn látom amit te, de az első teszt pl vízre is pozitív lesz annyira 💩. Ahogy a felettes kommentelő írta Rossmanos Facelle-t teszt, az 10-es, azon sokkal jobban fog látszani, mint egy 25-ös teszten.
12/19 anonim válasza:
Ez a teszt igen vacak... egy normális teszten a halvány pozi és egyértelműen szépen látszik. Predictor vagy facelle. Próbálj egy olyat aztán majd kiderül. A tesztjeiden a csík szélei látszanak a közepe meg fehér. Még azt is mondhatnánk, hogy hibásak.
13/19 anonim válasza:
Nem tudom pontosan melyik teszt ez, de én is csináltam ilyet és ugyan ilyen lett, de baba sehol! Ez a teszt szar.
14/19 A kérdező kommentje:
nov. 5. 12:39
16/19 anonim válasza:
Ez sima vagy korai x-epil?
Mert ha sima, akkor nem sok értelme volt ma délben ellőni, ha egy 10-es teszt tegnap extrahalvány/negatív volt...
Ez a mai nagyon negatív.
17/19 anonim válasza:
Ez egy 25 teszt, felesleges volt. Olyat kellett volna venned amilyet ajánlottunk.
19/19 A kérdező kommentje:
azota csinaltam tobb fele tesztet is, mind negativ
nov. 12. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!