Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt szedése mellett...

Clostilbegyt szedése mellett nem kellene időre megjönnie, ha nem sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szedem a clostilbegytet, ma már 30 napja az utolsó mensimnek, csináltam tesztet (clear blue), sajnos negatív. Úgy tudtam a closti után időre meg kell jönnie, főleg mert egyébként is legtöbbször 28 napra jön meg. Segítsetek, Ti mit tudtok erről?
2008. jan. 10. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze,ez a tabletta sem azért van,hogy neked kihagyja a mensidet,tehát meg kellene jönnie.De mensi mellett is lehet terhesnek lenni,ahogy mensi nélkül is lehet hogy nincs baba.Sztem várj még a teszttel 1 hetet,és ha akkor is nega,irány a Dottore.Ha poz.akkor is persze.Nekem 5 napot késett,2 teszt is nega,és megjött ma.De nem elkeserítés végett,de benne van a pakliban.Szorítok!
2008. jan. 10. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Closti kitolja egy kicsit a ciklust, nálam is így volt, a dokim előre szólt is.

Talán vmi kevésbé érzékeny tesztet kellet volna csinálnod, mert a CB 50-es és mondjuk egy másik mondjuk 20-as lehet, hogy jobb lett volna (pl: quipido, lilly, onestep, gabriel)

2008. jan. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!