Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitiv ovulacios teszt?

Ez pozitiv ovulacios teszt?

Figyelt kérdés

Ma van a 9. nap, hogy folyamatosan termekeny, nyulos, tojasfeherje szeru nyakom van. Az elso 2 napban, megorulve annak hogy itt az ido, egyutt voltunk. Aztan meg mindig nem mult el a termekeny nyak, gondoltam meg nincs ovu. Masnap is egyutt voltunk. Nyak maradt. Ajjaj, akkor az elso 2 nap szexe nem lesz jo, megint egyutt voltunk. A lenyeg, hogy 9 napja mar azt gondolom, hogy termekeny lehetek, de sehol semmi. Persze probalkozunk majd minden nap, ami nem tesz jot a spermiumoknak. Ma delben elmentem egy ovu tesztert, mert mar nem tudtam elkepzelni, hogy hogy adhat 9 napja jelet a testem. Aminek ez lett az eredmenye: [link] En ezt kb ovu utani elso negativ napnak latnam. De akkor most, 7 oraval kesobb miert van meg mindig tojasfeherje szeru huvelyvaladekom? Azt gondolnam, ha tegnap lett volna ovum akkor mara mar boven feher ragacsosnak, de ma estere mar fixen nem rojasfeherjesnek kene lennie. A dobozban 5db teszt volt, holnap delben megint csinalok egyet.

Elkeseredett vagyok, hiszen honapok ota probalkozunk es ugy erzem hogy ez a honap is eluszik.

nov. 2. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennek a képfeltöltésnek fuss neki újra :)
nov. 2. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egészséges spermiumoknak egyáltalán nem árt, ha minden nap van ejakuláció. Valamint a hüvelyedből szex után kiürülő ondó és a hüvelyváladék keveréke tökéletesen tud hasonlítani a termékeny nyákra, így koránt sem biztos, hogy neked 9 napja "jelez a tested".
nov. 2. 19:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Így jó?

[link]

Kedves második válaszoló. Utoljára tegnap este voltunk egyutt, azóta zuhanyoztam is, eltelt majdnem 24 óra. Nem gondolnám, hogy ez ürülő ondó lenne.

Annak viszont nagyon örülök, hogy nem gond, ha minden nap van ejakuláció. Úgy hallottam, hogy kell két nap a jó minőségű spermiumokhoz.

Talán ez a hónap a miénk lesz. Fingers crossed.

nov. 2. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig simán. Nem azonnal jön ki minden, éppen másnap lehet számítani rá. Engem is volt, hogy elbizonytalanított, hiába voltam rutinosabb nyákfigyelő :D
nov. 2. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami a tesztet illeti, ez nem pozitív. Viszont egy LH teszt alapján nem is lehet megtippelni, hogy volt, van vagy lesz-e ovuláció. A többit is el kéne hozzá használni, de nem biztos hogy ebben a ciklusban van még értelme. Hányadik ciklusnapon vagy, és hány naposak a ciklusaid?
nov. 2. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez negatív teszt. Itt vannak az enyéim példának: [link]

Tegnap és tegnap előtt volt pozi. Azóta halványabb lett, a mai ilyen lett: [link]

Akkor pozi a teszt ha a második vonal ugyanolyan erős vagy erősebb mint a kontroll csík.

nov. 2. 20:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Általában 26-27 naposak a ciklusaim. Előző hónapban csak 25 napos volt.

Az menses naptáram a 13. ciklusnapra tette az ovut, ma vagyok a 16. ciklusnapon.

Én azt tippelem egyébként, hogy tegnap lehetett, mert éreztem a jobb petefészkemer felrobbanni.

Kedves utolsó válaszoló, nagyon egyszerre vagyunk, sok sikert kivanok neked!

nov. 2. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi, neked is sok sikert 😊 ha gondolod majd írj priviben. És próbálj meg pozitiv lenni 🥰 elobb utóbb sikerülni fog 😊
nov. 2. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
En annak venném és elkapnám apàt el légyottra 😜
nov. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!