Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 lh tesztből a 4. Csík volt...

5 lh tesztből a 4. Csík volt erősebb, mint a controll csík, az 5. napi mar halványabb. Megtörtént az ovulációs a 2 tesztelés között?

Figyelt kérdés
okt. 30. 16:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ovuláció *
okt. 30. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik.

A pozitív teszt csak az lh csúcsot jelzi, azt, hogy megtörténik az ovuláció a hőgörbe vagy vérvétel tudja igazolni. Az lh csúcs nem garancia, hogy meg is reped a tüsző.

Lh csúcs után 36 órán belül reped a tüsző (ha reped) ez általában másnap a negatív tesztes napon megtörténik.

Az lh teszt arra jó, hogy a legideálisabb napon tudjatok együtt lenni. Ennél többet otthon nem lehet megtenni a babáért. A többit az élet eldönti.

okt. 30. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ovuláció a pozitív ovulációs teszthez képest 24-36 órára rá történik. Azaz ha szerda délután pozitív az ovulációs teszt, akkor a tüszőrepedés (ovuláció) csütörtökön történik, vagy legkésőbb péntek reggel. Órára pontosan nem lehet tudni.

Az ovulációs teszt viszont nem bizonyítja, hogy meg is történt a tüszőrepedés. Tesztelj tovább, ezt rontják el sokan, nem szabad abbahagyni a tesztelést azonnal, ha egyszer pozitív lesz. Sokaknak nem reped meg elsőre a tüsző, hanem 2-3 nap múlva megint lesz egy pozitív teszt, sőt, valakinek egy ciklusban 3 alkalommal is lehet pozitív, annyiszor próbál megrepedni.

Ezért is ajánlott minimum 2 naponta (akár naponta) az együttlét, akkor biztosan nem csúsztok le az ovulációról.

okt. 30. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Az lh hormon nem az ogu utsn kezd csökkenni? Értem, amit irtok, de most rugaszkodjunk el a gyakorlattol, meg attól, hogy mennyi minden történhet egy cikluson belül. Elméletileg az LH hormon a petesejt kilokldese után csökken? Vagy meg a kilokodes előtt csomkenhet?
okt. 30. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Az lh hormon ingadozik, hol magadabb, hol alacsonyabb egész ciklus alatt. Így nem...nem ovu miatt csökken. A második még jól bele is írta, van, hogy nem sikerül repedni, akkor próbálkozik újra a szervezet, tehát megint lesz egy lh csúcs. De gyakoribb, hogy ez nem történik meg, ha elsőre sem repedt.

Nekem gyakran colt ovu után is pozi ovutesztem mensi előtt. Első babával, mint jósteszt is használtam és majdnem leesett a két csík a tesztről ciklus végén. Második babánál pl hómező volt az lh teszt. Ebből is látszik, hogy ingadozik. Ez nem hcg, hogy elindul felfele fokozatosan.

Így sajnos nem jelzi a csökkenése a sikeres repedést. Arra a hőmérőzés jó, ha otthon mindenképp szeretnéd tudni, megtörtént e.

tegnapelőtt 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!