Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció pontos időpontja...

Ovuláció pontos időpontja valóban befolyásolja a gyermek nemét?

Figyelt kérdés
Olvasgattam ebben a fiú-lány témában, és elvileg már megdőlt az az elmélet, hogy ovuláció előtti napokban lány fogan, ovuláció alatt jó eséllyel fiú. Van, aki esetleg követte az ovulációt, és mégis bejött? Vagy valóban ez csak amolyan feltételezés? Azt olvastam, ezer más dologtól függ leginkább. Csak puszta kiváncsiságból kérdezem egyébként.

okt. 30. 07:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem dőlt meg, csak a nagyobb esély, nem biztosat jelent. Nálunk csak lányok vannak a családban, a gyerekem tuti, hogy ovu előttiből fogant, mégpedig legalább 5 nappal. Szóval tutira vettem, hogy lány. Hát, a kisfiamnak erről senki nem szólt 😂
okt. 30. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igaz, mert híres genetikustol hallottam. De ha 50-50%, hogy fiú vagy lány lesz és ez módosul ovu előtt mondjuk 40-60-ra, akkor is fognak fiúk születni, 100-bol 40. Szóval erre nem lehet alapozni.
okt. 30. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok a lehúzóknak. Remélem jobban alszotok... 🤮
okt. 30. 09:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Két nap volt pozi az ovu tesztem. Az első pozi tesztes napon voltunk csak együtt. Lányt várok.

Fiamnál passzolok, mert ott 3 együttlétből bármelyik lehetett a befutó.

okt. 30. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
#2 Arra gondoltam, hogy arról, hogy ez megdőlt. Mindegy, köszi!
okt. 30. 12:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét alkalommal ovuláció napján voltunk együtt, kettő fiam van. Hogy véletlen-e azt nem tudom, de nálunk így alakult.
okt. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!