Petevezetek átjárhatósági mennyire fáj?
Nekem is magánban hycosi volt. Pécsen a Da Vinciben.
15 perc alatt kész voltam mindennel és kijöttem a rendelőből. Ebből a kellemetlen rész kb 2 perc volt.
Olyan érzés volt amikor hasmenés előtt nagyon csikar a hasad. Tehát ismerjük ezt az érzést. De 2 percig bírható.
Ne félj tőle, ez csak egy vizsgálat. A szülés nem két perc és sokkal jobban fáj. Gondolj a célra.
Utána már nem fájt, hanem menzesz szerű érzésem volt. Hazafelé bementünk a mekibe. Gondolhatod akkor mennyire lehettem ki. Aznap is dolgoztam, meg másnap is.
Ha kell, csináltasd meg. Ne habozz.
Elvileg annak lehet fájdalmasabb akinek el van záródva vagy akinek össze van kicsit tapadva, de nem elviselhetetlen. Azért vannak ennél fájdalmasabb dolgok is, és ez csak pár perc. Nyilván nem kell szeretni, de ez egy szükséges rossz. Terhesen is vannak brutál fájdalmak és azok még váratlanok is. Akkor, ha valaki tart egy átjárhatóságitól, nem is tudom a terhességtől hogy nem tart? :)
Ne azt keresd mi fáj, hanem vigyen előte a cél.
Nekem csak vérhigítót kellett szúrnom terhesség elején 10 napig... az sem kellemes, sőt, mint akit megvertek úgy néztem ki. Van aki ezt végig szúrja terhesen, van aki élete végéig, van aki sok lombikon keresztül. És az sokkal kellemetlenebb minden egyes nap.
Ne félj ettől a vizsgálattól, pár perc, de sokat segíthet.
Sok sikert!
Annyiban egyetértek az előttem szólókkal, hogy ez pár percig fáj a terhesség szülés rosszabb.
Nekem lombik volt hosszú protokollal. Félek a tűtől a férjem szúrta a hormonokat, mert nem bírtam. Úgy néztem ki a végén mint akit szétszúrkáltak. Érzékeny a bőröm minden szúrás belilult. A leszívás után úgy fájt a nemi szervem azt hittem megőrülök. A beültetés sima nőgyógyászati vizsgálat? Ezt mondják. Nekem nem az volt, mert nagyon fájt, de úgy volt vele a gyerekért csinálom és megéri bárhogy fáj.
Volt átjárhatóságim is és fájt, pedig atjárható voltam.
Akarsz gyermeket? Akkor ne parázz a vizsgalattól. Kicsit fáj, de a cél lebegjen a szemed előtt.
13
Tényleg annyira mások az emberek, mert nekem is lombik volt és én tényleg meg sem éreztem se a leszívást, sem a beültetést.
A sok injekció úgy a terhesség 12. hetekor már kezdett zavarni, örültem, hogy végre abba hagyhatom.
#14 Nekem is fájt a beültetés. Pont ugyanolyan érzés volt, mint a petevezeték átjáhatósági, szerintem a katéter felhelyezésére ugyanúgy összehúzódással reagált a méhem. Aznap én voltam az utolsó, az előttem lévők mind azt mondták olyan, mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat.
Amúgy örülök, hogy nálam az inszem kimarad, szerintem nekem az is fájdalmas lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!