Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezetek átjárhatósági...

Petevezetek átjárhatósági mennyire fáj?

Figyelt kérdés
Nagyon félek tőle, barátnőm azt mondta annyira fájt alig tudta türtőztetni magát hogy ne ordítson.

okt. 25. 09:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én magánban csináltattam (hycosy vizsgálatot), inkább kellemetlen volt, fájni egyáltalán nem fájt, viszont nekem mindkettő átjárható volt.
okt. 25. 09:20
 2/17 anonim válasza:
21%

Fogadj meg egy tanácsot kedves kérdező ezt a vizsgálatot sose végzetesd el.

Valami borzalmas fáj . Csak pár percig tart de az is nagyon rossz és utána otthon is görcsölhet

okt. 25. 09:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire rossz?
okt. 25. 09:58
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy az első, én is magánban voltam, ultrahangos Hycosy vizsgálaton, 15 perc a teljes folyamat, ebből 2-3 perc kellemetlen, de kibírható. 70-80ezer Ft, elég drága, ez tény.

Nekem konkrétan a meddőségi orvosom ajánlotta, hogy ha megengedhetem magamnak az összeget, akkor menjek magánba. Mert a TB támogatott, azaz az ingyenes röntgenes fajta nagyon-nagyon fáj. Hallgattam rá.

Utána a meddőségi Facebook csoportban olvastam, hogy a röntgenes fajta nem csak, hogy nagyon fáj, hanem egy fél napos program konkrétan. Hiába van időpont, bemész reggel, délután engednek ki, sok a várakozás, mire sorra kerülsz, mire megkapod a zárójelentést stb. Magánban összesen 15 perc volt.

okt. 25. 10:02
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Nekem ultrahangos volt, extra kellemetlen maga a helyzet is.. a fekvesi mod.. es irtoan fajt.. azota szultem es az a fajdalom egyenlo volt egy erosebb fajassal. Alig birtam turtoztetni magam szinten.. ugy hogy atjarhato voltam
okt. 25. 10:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ultrahangos egy fokkal jobb, mint az állami. Kellemetlen, de bírhatóbb. Ha van rá kereted inkább arra menj.
okt. 25. 10:55
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is magánban volt, hycosy (ultrahangos), és borzasztó fájt, pedig átjárható volt. DE! Mindössze 2 percig tart az egész, a cél érdekében kibírható. A szülés 1000x rosszabb, ott ennél sokkal erősebb fájdalmat kell kibírni nem 2 percig, hanem órákon vagy napokon keresztül. Én az átjárhatóságit egy kis "gyakorlási" vagy "próba" lehetőségnek fogtam fel a szüléshez. Ki kell bírni. (Amúgy államiban is ugyanúgy kontraszt anyagot fecskemdeznek be, teljesen mindegy hol csinálják akinek fáj ugyanúgy fáj. Akinek nem annak vagy a fájdalomküszöbe nagyobb vagy a méhe nem reagál olyan heves összehúzódással, mint másnak. Ez az egyénen múlik, nem azon, hogy fizet valaki érte vagy sem)
okt. 25. 11:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ultrahangos volt meddosegin csinaltak meg nekem. Kellemetlen volt az elejen, kiderult h a jobb petevezetom elvan dugulva, nagy nyomas alatt tartottak es ugy kitudtak tisztitani, az nagyon fajt es utani is gorcsoltem.
okt. 25. 12:46
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is maganban volt, még mielőtt államosították a meddőségi központokat. Az utasítás szerint előre be kellett venni egy algolfexet, egy nospat és meginni két deci vörösbort. kicsit kellemetlen volt.
okt. 25. 14:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem fájt. Kb. mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat, csak pár perccel tovább tartott.
okt. 25. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!