Petevezetek átjárhatósági mennyire fáj?
Fogadj meg egy tanácsot kedves kérdező ezt a vizsgálatot sose végzetesd el.
Valami borzalmas fáj . Csak pár percig tart de az is nagyon rossz és utána otthon is görcsölhet
Ahogy az első, én is magánban voltam, ultrahangos Hycosy vizsgálaton, 15 perc a teljes folyamat, ebből 2-3 perc kellemetlen, de kibírható. 70-80ezer Ft, elég drága, ez tény.
Nekem konkrétan a meddőségi orvosom ajánlotta, hogy ha megengedhetem magamnak az összeget, akkor menjek magánba. Mert a TB támogatott, azaz az ingyenes röntgenes fajta nagyon-nagyon fáj. Hallgattam rá.
Utána a meddőségi Facebook csoportban olvastam, hogy a röntgenes fajta nem csak, hogy nagyon fáj, hanem egy fél napos program konkrétan. Hiába van időpont, bemész reggel, délután engednek ki, sok a várakozás, mire sorra kerülsz, mire megkapod a zárójelentést stb. Magánban összesen 15 perc volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!