Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hét után mutatja ki?

Hány hét után mutatja ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok 10.12 - én együtt voltunk a párommal védekezés nélkül (gyereket szeretnénk)

Most így a napokban reggelente hányingerem van illetve ettem valamit aminek nagyon fura rossz íze volt a párom is megkóstolta azt mondta, hogy ugyan olyan íze van mint eddig nekem nem olyan volt megis undorodtam tőle nem is tudok nagyon normális kaját enni mert hányingerem lesz utána csak édeset ennék állandóan (szerintem ezek a tünetek még koraiak lennének ha terhes lennék) valószínűleg veletlen egybeesés (menstruációról nem tudok nyilatkozni) 1 éve nem volt meg. De azért gondoltam egy tesztre mikor lenne érdemes csinálni?

okt. 24. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Az az 1 védekezés nélküli szex volt? akkor kizárt kb, hogy az okozza ezeket a tüneteket.

2 hét után tesztelhetsz.

(amúgy az agy is képes ilyenekre. Mikor rágörcsöltem a babára, én is minden hónapban produkáltam a "tuti terhes vagyok" tüneteket. Holott elötte sosem)

okt. 24. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána nem volt együttlét, 14 napra rá 10-es teszt mutathatja. A tüneteid még nem terhesség okozza.
okt. 24. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy érted, hogy menstruáció 1 éve nem volt ?! Mi miatt?
okt. 24. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Peteeresed van egyáltalán?
okt. 24. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egy éve nem volt menstruációd, akkor kisebb csoda lenne, ha most terhes lennél. 14 nappal az aktus után tesztelj, ha utána sem jön meg akkor 1 héttel később még egyet. Amúgy ha gyereket szeretnétek akkor először a nem létező ciklusoddal kellene foglalkozni, utána pedig nem havi 1x szexelni.
okt. 24. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:

A tünetek mindig fenn állnak illetve most volt pecsételő vérzésem és enyhe görcsök (nem olyan erős mint amilyen a menstruációs görcs volt)

Az együttlét óta 2 hét telt el azaz tegnap volt 2 hete olvastam hogy lehet ez a beágyazódasi vérzés is de nem tudom. . .

okt. 27. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!