Esett úgy teherbe valaki hogy Ovu előtt 6 nappal volt az együttlét?
Legyetek még ma este együtt, nincs veszítenivalótok.
A petesejt 24 óráig életképes, ebből az első 12 órában megtermékenyíthető. Mivel órára pontosan nem lehet tudni, mikor repedt a tüsződ, van esély ma is elkapni, bár kisebb esély, ez tény.
Vannak, akiknek a hőmérséklete több lépcsőben emelkedik, és az ovuláció nem a legalacsonyabb hőmérsékletű napon volt (ami neked a 36.4), hanem 1 nappal később, de ebbe most ne menjünk bele :D
De létezik, csak extrém ritka. Nekem biztosan tudható, hogy legalább 5 nap volt, de az első méréseknél minden orvos többet mondott. Onnan tudom, hogy létezik, hogy minden dokinak mondtam, hogy az lehetetlen és mindegyik azt mondta, hogy nem, 7 nap lehet. Aztán találtam egy táblázatot, ahol napokra le volt bontva a százalékos esély. Nyilván egyre kevesebb, de 7 napnál se volt nulla.
Most épp azt várom, hogy büfizzen, de csak ugrál az ölemben. Szóval kikérem magamnak, hogy nem létezik 😁
(De azért ne fűzz hozzá nagy reményt. Én is elengedtem azt a hónapot.)
Igazából, attól függ, mennyi az alaphőd. Ha mondjuk 36.3, akkor ahhoz a 36.7 tökéletes. 3-4 tizeddel kell az alaphő fölé mennie.
Alaphő, ovu előtti testhők átlaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!