Lehetséges 3-4 nappal ovuláció előtti együttlétből teherbe esni?
En úgy sejtem, hogy velem ez történt. 2 éve figyelem a ciklusomat, és ugyan az ovulációm az nem mindig ugyan azon a napon van (lehet 14-18-ik napig nálam bármikor lehet, ezért változó a ciklushosszom is). De a hasam csak 1x fáj a hónapban, aznap mikor ovum van. Nagyon jellegzetes, szúró, feszítő érzés, enyhe menstruációs görcs jellegű sugárzással. Max pár óráig, fél napig érzem és aztán semmi. Az elmúlt 2 évben (és vszeg előtte is, csak akkor nem figyeltem) mindig így volt, és az is törvényszerű volt, hogy ezt követően a 14.napra mindig megjött a menstruációm.
14-én kellett volna megjönnie, és ma reggel már egyből pozitívat teszteltem. Megmondom őszinten kicsit elképedtem, hogy ennyit kibírnak a kisfickók odabent.
Ez egy abszolút tervezett terhesség, úgyhogy nagyon örülök, de elkèpzelni sem tudtam, hogy ez most sikerülhet. Épp az együttlétünk másnapján el is utazott a férjem, és csak holnap jön haza. Szóval máskor nem is történhetett🤗 csak érdekel hogy mások is vannak-e így, ha egyáltalán tudják hogy mikor a babájuk.
"Én is gondoltam rá, hogy emiatt nem biztos hogy erős terhesség lesz"
Hát ez egyáltalán nem így működik...
Szerintem nem ezen múlik, nálam csak így alakult, utána is volt missedwm pedig az 1 nappal ovu előtti ből lett.
Nem lett szívhang 9 héten volt műtét, nem indult meg magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!