Ma csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett. 2-3 napja már erős hányingerrel küzdöttem. Lehetséges, hogy egy 7 nappal ezelőtti együttlétből sikerült teherbe esnem?
Figyelt kérdés
Terhes fogantatás2021. dec. 28. 08:23
1/10 anonim válasza:
Fogantatás után 9-10. napnál a legextrémebb esetben sem lesz pozitív a teszt, úgyhogy ez valószínűleg egy korábbi együttlétből lesz. Főleg, hogy ha a terhesség miatt volt hányingered, akkor azt is a hcg hormon okozza, tehát az első hányingeres napon már pozitívnak kellett volna lennie a tesztnek (ha tényleg a terhességtől volt a hányinger).
2/10 anonim válasza:
A 7 nappal ezelőtti aktusból még nem mutatná ki a teszt és tüneteid sem lennének még.
5/10 anonim válasza:
Nem, nem igazán lehetséges, még nem mutatná a teszt, éppen csak beágyazódna.
6/10 anonim válasza:
Kizárt. 7 nappal az aktus után semmilyen terhességi teszt nem lesz pozitív. Ha csak nem ufó vagy.
7/10 anonim válasza:
Legalább 14 napnak kell eltelnie ha aktustól számolod,hogy egyérteűen pozitív legyen szoktak tesztelni kb ilyen 9-10-11 ik napon de ott igencsak halvány eredmény szokott kijönni,ami van hogy megtévesztő is.Korábbi együttlétre gondolok én is
8/10 anonim válasza:
Aktus utan 12-14nappal mutatja ki a teszt es en hanyingeres voltam mindharomszor, leghamarabb 5.heten kezdodott, de inkabb 6.
9/10 anonim válasza:
Megint egy nő, aki nem tudja kitől terhes?….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!