Második gyermek nehezebben sikerül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérlek ne kövezzetek meg a kérdésemért.
Van egy gyermekem, 5 éves simán sikerült úgy, hogy még csak beszéltük, hogy szeretnénk addigra meg is fogant.
Most újra szeretnénk kisbabát, ami sajnos az első hónapban nem sikerült. Én kb szoktam érezni a peteérésem, együtt is voltunk a férjemmel, azonban mégsem sikerült.
Nagyon el vagyok keseredve, nyilván tudom van aki éveket vár egy gyermekre, de pont ettől tartok én is.
Szerintetek mennyi idő után kell “orvosi segítség”?
okt. 20. 20:56
21/21 anonim válasza:
Az anyósom 10 gyereket szült, abból ötöt 6 év alatt. Én 2 éve nem bírok újra teherbe esni. Mindenki más. Menni fog az, nem lesz semmi baj, csak ne görcsölj rá a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!