Tapasztaltak, szerintetek ez pozitív,száradási vagy elronottam valamit?
Sziasztok!
Tegnap reggel csináltam egy x-epil korai tesztet,nem bírtam várni. Hosszú a történet,nálam 1 tabi kimaradt 10.08-án (pont egy akciónapon) és napok óta furcsa tüneteim vannak. Ez a tegnapi teszt (X-epil korai,2db-os):
Még nincs tapasztalatom ezzel a teszttel, szerintetek ez halvány pozi vagy száradási? Látszik a "vastag" vonal,de mintha oda lenne "vésve" és csak az egyik széle rózsaszín... így nem tudom eldönteni. A tabi előtt atombiztosan a 12-14 nap között volt peteérésem, mindig megéreztem,de most a gyógyszer (és a kimaradás miatt) nem tudom,mikor volt,ha volt. Doki javaslatára tesztelek,de nehéz a várakozás. A megvonásosnak 24-én kezdődő placebo időszak alatt kellene érkeznie.
Nekem is furcsa ez a teszt.
Hat nem lehet mit tenni, varsz. Tesztelj ujra majd par nap mulva.
Köszönöm. Még ebből van egy darabom, holnap megpróbálom és felteszem ide azt is. Aztán szerzek egy Predictort vagy Facellét,azokról jókat olvastam.
A tüneteim megvannak,bár nagyon korán kezdődtek, akkor a tabletta miatti kavarosásra gondoltam. Most lehet,hogy már,csak az idegesség okozza,de jó lenne tudni,mert akkor abbahagyom a tabit.
A régi fajta Predictoron volt ilyesmi a pozitív csík, de már azt is megváltoztatták, az X-epil tesztekből pedig még sosem láttam ilyen pozitívat...
Mindenképp ismételd meg, de én ezt nem mondanám pozitívnak, hiába erős a csík.
Ez nem Dm-es Prima teszt véletlenül? Az nálam ennél erősebb második csíkot mutatott azonnal, de nem volt baba.
Nekem többször adott fals pozitív eredményt.
1 tabi kimaradás nem ad okot a terhességre.
A peteérést akadályozza meg
Nem fog gyorsan megérni mert te elfelejtetted a tablettát bevenni.
Azért ezt jó tisztán látni
Igen vannak akik tabi.mellett esnek teherbe de ott az a tabletta nem megfelelő!
Ez pedig egy negatív 💩 minőségű teszt!
És mert 1 napi tabi komaradt nem fog ciklusban tüneteket és zavart okozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!