Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztaltak, szerintetek ez...

Tapasztaltak, szerintetek ez pozitív,száradási vagy elronottam valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap reggel csináltam egy x-epil korai tesztet,nem bírtam várni. Hosszú a történet,nálam 1 tabi kimaradt 10.08-án (pont egy akciónapon) és napok óta furcsa tüneteim vannak. Ez a tegnapi teszt (X-epil korai,2db-os):

[link]

Még nincs tapasztalatom ezzel a teszttel, szerintetek ez halvány pozi vagy száradási? Látszik a "vastag" vonal,de mintha oda lenne "vésve" és csak az egyik széle rózsaszín... így nem tudom eldönteni. A tabi előtt atombiztosan a 12-14 nap között volt peteérésem, mindig megéreztem,de most a gyógyszer (és a kimaradás miatt) nem tudom,mikor volt,ha volt. Doki javaslatára tesztelek,de nehéz a várakozás. A megvonásosnak 24-én kezdődő placebo időszak alatt kellene érkeznie.

okt. 20. 12:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Elég erős a csík, de nekem szürkésnek mutatja. Ezzel a tesztel nekem is volt ilyen és nem voltam terhes. Mindenképp tesztelj mégegyet majd.
okt. 20. 12:23
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is furcsa ez a teszt.

Hat nem lehet mit tenni, varsz. Tesztelj ujra majd par nap mulva.

okt. 20. 12:23
 3/23 anonim ***** válasza:
58%
Ez tökéletesen negatív.
okt. 20. 13:08
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Még ebből van egy darabom, holnap megpróbálom és felteszem ide azt is. Aztán szerzek egy Predictort vagy Facellét,azokról jókat olvastam.

A tüneteim megvannak,bár nagyon korán kezdődtek, akkor a tabletta miatti kavarosásra gondoltam. Most lehet,hogy már,csak az idegesség okozza,de jó lenne tudni,mert akkor abbahagyom a tabit.

okt. 20. 13:14
 5/23 A kérdező kommentje:
Egyébként most nézem,hogy a fotón kicsit gyengébb, kinagyítva meg nem is látszik a második csík,csak a széle,halványabban.
okt. 20. 13:17
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

A régi fajta Predictoron volt ilyesmi a pozitív csík, de már azt is megváltoztatták, az X-epil tesztekből pedig még sosem láttam ilyen pozitívat...

Mindenképp ismételd meg, de én ezt nem mondanám pozitívnak, hiába erős a csík.

okt. 20. 13:54
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenképp ismétlek, holnap és hozom az eredményt, ha esetleg más is járna ebben a cipőben.
okt. 20. 13:58
 8/23 anonim ***** válasza:

Ez nem Dm-es Prima teszt véletlenül? Az nálam ennél erősebb második csíkot mutatott azonnal, de nem volt baba.

Nekem többször adott fals pozitív eredményt.

okt. 20. 14:51
 9/23 anonim ***** válasza:
Így igaz, ez a teszt kb mindig ilyen sajnos...
okt. 20. 15:16
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

1 tabi kimaradás nem ad okot a terhességre.

A peteérést akadályozza meg

Nem fog gyorsan megérni mert te elfelejtetted a tablettát bevenni.

Azért ezt jó tisztán látni

Igen vannak akik tabi.mellett esnek teherbe de ott az a tabletta nem megfelelő!

Ez pedig egy negatív 💩 minőségű teszt!

És mert 1 napi tabi komaradt nem fog ciklusban tüneteket és zavart okozni.

okt. 20. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!