Már ki kéne mutatni a tesztnek a terhességet?
Figyelt kérdés
2-3 napja késik. A melleim nagyon fájnak, pár napja az alsó hasi részen feszít és görcsöl (nem folyamatosan, hanem időnként pár percre). Fehéres folyásom szokott lenni (de ez sem folyamatosan van). Egyéb tünetem nincs, nem vagyok fáradt, nincs hányingerem. Csináltam ma reggel egy tesztet igaz nem első vizeletből, de negatív lett. Ilyenkor már ki kéne mutatnia, ha terhes lennék?okt. 19. 15:41
1/4 anonim válasza:
Igen, már kimutatna. Szerintem azért gorcsolgetsz, mert megjon max pár nap múlva, sajnálom :/
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, mert nekem nem ilyen tüneteim szoktak lenni.
okt. 19. 15:52
3/4 anonim válasza:
Nekem két nap késésnél este lett pozitív a tesztem, szóval ilyenkor már mindegy, hogy reggel vagy délután csinálod.
Nem valószínű, hogy terhes vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!