Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » December 23-án volt peteérésem...

December 23-án volt peteérésem. Beágyazódhatott már?

Figyelt kérdés
dec.23-án volt peteérésem.ha 4-5 napot veszek fogamzásnak ,és teherbe estem,akkor most 18 napos vagyok kb.ilyenkorra beágyazódhatott már?vagy még tart?vannak terhességi tüneteim.5 napja késik és 1 hete azt érzem hogy mindjárt megjön.a tesztem negatív volt.egyébként 5-én lett volna aktuális a mensim.lehet azért nem mutatja a teszt mert még nincs beágyazódva?mit tegyek?türelmetlen vagyok.köszi a válaszokat!
2008. jan. 9. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szia.Ha megtermékenyültél akkor igen, a beágyazódás a megtermékenyülés után kb 1 hét.
2008. jan. 10. 02:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szia.

A beágyzódás 2 hetet vesz igénybe.Ha a mensid rendszeres,akkor mutatnia kellene a tesztnek.Csinálj még egy tesztet.

38hetes kismama.

2008. jan. 10. 06:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A megtermékenyített petesejt a 3. hét végére fúrja be magát a méh nyhártyájába.Szerintem csak nincs elég hcg a szervezetedben, várj még egy -két napot, és tesztelj reggeli vizeletből.Sok sikert!
2008. jan. 10. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem is akkor volt Pé-m,de nem akarlak elkeseríteni,nekem is késett,és megjött ma reggel.Nekem is voltak tüneteim,de olyan érzetem is hogy mindjárt megjön,és 2 tesztem is nega lett.Sajna azért nem a legjobb jel,ha 5 nap késés után is nega,de tesztelj egyet hétfőn,hátha akkor többet tudsz már.Ha nega és nem jött meg,irány a Dottore,mert akkor más gubi lehet(pl.petefészekciszta,az okozhat mensikimaradást)De ne így legyen:-)Szorítok!
2008. jan. 10. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már be kell ágyazodnia.5-e körül kellett beágyazodnia neked,lehet még korai volt a teszt.
2008. jan. 10. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!