Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökön volt peteérésem,...

Csütörtökön volt peteérésem, az vasárnap már beágyazodhatott?

Figyelt kérdés
Az elöző terhességemnél kb beágyazodás után elkezdett fázni a lábam. és végig iszonyatosan fázott. (sajnos 8 hetesen elhalt) most vasárnap ota rettentően fázik megint, akármit csinálok. reménykedhetek?
2009. márc. 24. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
igen, bár ez szokatlan tünet és nagyon hamar jött :-) csinálj egy tesztet három nappal az első tünet után, mert a beágyazódást követő három-négy napban már van annyi hcg a szervetben, amennyit a teszt is ki tud mutatni!
2009. márc. 24. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Sokan azt mondják, hogy elvileg nem lehet ezt megérezni. De én úgy gondolom,hogy vannak nők, akik igen is megérzik!

Nekem feb. 28-án volt meg, márc 13-14-én volt elvileg peteérésem. Mi 12-13-án voltunk együtt. 15-én bitangúl szúrt a méhem, lábra sem bírtam állni! Pont, mint az első babámnál! Most vasárnap ismételten fájt a pocim, szúrt, és kisugárzott a derekamba. Fáradékonyabb és szédülékenyebb vagyok, mint annó. Férjem szerint ismét sírós lettem.

Szóval szerintem benne van akár nálad is a pakliban, hogy terhes lehetsz! Bár én még nem tudom a mostani megérzéseim eredményét, mert márc 27-28-ra nem várom...De kitartást! És szorítok neked!

2009. márc. 24. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:

A tesztet a fogamzás utáni első héten még nem ajánlom elvégezni, úgyis negatív lesz. Ugyanis a beágyazódás nem egy nap alatt történik meg. 7-10 napot mondanak, viszont valószínű, most kezdődött el, most ért le a méhbe a petesejt.

Tesztet a mensi előtti napon érdemes legkorábban elvégezni.

Én 2-ára nem várom és a mai naptól nekem is nagyon hideg a kezem, lábam. Az előző terhességemkor is pont ugyanez volt a tünetem. Viszont januárban is így voltam és mégsem lett baba. Szerintem nincs köze ennek a terhességhez, talán az immunrendszerünk van egy kicsit legyengülve.

2009. márc. 24. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár elvileg most még csak most érhetett a megtermékenyített petét a méhedbe és még ott is lebeg 1-2 napig a beágyazódás előtt. Szóval lehet, hogy a vándorlás is kivált ilyen tüneteket. Az igazi beágyazódási folyamat még csak most kezdődik, ha hihetünk az orvosi leírásoknak.
2009. márc. 24. 16:51
 5/6 anonim válasza:
Én is ugyanazokat a tüneteket tapasztaltam, mint a 16:37-es.És ugyanakkor volt meg és ugyanakkor voltunk együtt, remélem baba:).DE én nem sírós, hanem ingerlékenyebb lettem
2009. márc. 24. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
hát remélem baba lesz. 31. ére nem várom, de soká van még...
2009. márc. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!