Csütörtökön volt peteérésem, az vasárnap már beágyazodhatott?
Sokan azt mondják, hogy elvileg nem lehet ezt megérezni. De én úgy gondolom,hogy vannak nők, akik igen is megérzik!
Nekem feb. 28-án volt meg, márc 13-14-én volt elvileg peteérésem. Mi 12-13-án voltunk együtt. 15-én bitangúl szúrt a méhem, lábra sem bírtam állni! Pont, mint az első babámnál! Most vasárnap ismételten fájt a pocim, szúrt, és kisugárzott a derekamba. Fáradékonyabb és szédülékenyebb vagyok, mint annó. Férjem szerint ismét sírós lettem.
Szóval szerintem benne van akár nálad is a pakliban, hogy terhes lehetsz! Bár én még nem tudom a mostani megérzéseim eredményét, mert márc 27-28-ra nem várom...De kitartást! És szorítok neked!
A tesztet a fogamzás utáni első héten még nem ajánlom elvégezni, úgyis negatív lesz. Ugyanis a beágyazódás nem egy nap alatt történik meg. 7-10 napot mondanak, viszont valószínű, most kezdődött el, most ért le a méhbe a petesejt.
Tesztet a mensi előtti napon érdemes legkorábban elvégezni.
Én 2-ára nem várom és a mai naptól nekem is nagyon hideg a kezem, lábam. Az előző terhességemkor is pont ugyanez volt a tünetem. Viszont januárban is így voltam és mégsem lett baba. Szerintem nincs köze ennek a terhességhez, talán az immunrendszerünk van egy kicsit legyengülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!