X-epil teszt szokott e álpozitív vagy száradási csíkos lenni?
Véletlen elküldtem.
Szóval az x-epilnél nem tapasztaltam még rosszat. Inkább annyi, hogy később/kevésbé mutatja mint, más tesztek. Gratulálok!
Sziasztok!
Én is ma reggel csináltam egy x-epil korai tesztet,nem bírtam várni. Hosszú történet,nálam 1 tabi kimaradt 1.5 hete (pont egy akciónapon) és napok óta furcsa tüneteim vannak. Ezt "lőttem" ma:
Még nincs tapasztalatom ezzel a teszttel, szerintetek ez halvány pozi vagy száradási? Látszik a "vastag" vonal,de mintha oda lenne vésve és csak az egyik széle rózsaszín... így nem tudom eldönteni. A tabi előtt atombiztosan a 12-14 nap között volt peteérésem, mindig megéreztem,de most a gyógyszer (és a kimaradás miatt) nem tudom,mikor volt,ha volt. Doki javaslatára tesztelek,de nehéz a várakozás. A megvonásosnak 24-én kezdődő placebo időszak alatt kellene érkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!