X-epil teszt szokott e álpozitív vagy száradási csíkos lenni?
Figyelt kérdés
Előző ciklusban csináltam 4-et, de semmi nem volt rajta. Ma 12. dpon van egy halvány rózsaszín csík rajta, de fotón nem látszik.okt. 14. 12:24
11/33 A kérdező kommentje:
A fenti teszt 10es, de az előző hónapban becsapott.... alsó az x-epil képen nem adja át a színt.
okt. 14. 15:12
12/33 anonim válasza:
Emlékeim szerint az 20-as teszt, ha úgy ilyen halvány, akkor szerintem lehet reménykedni.
Halvány, de látszik.
13/33 anonim válasza:
Nekem ilyen volt előző ciklus vége [link]
2 nap késés után megjött 😞
16/33 anonim válasza:
Igazából bármi lehet. Ha a mensi sem jelentkezik akkor kell egy teszt és az már szép egyértelmű kell legyen. Ez most még nagyon kétesélyes.
17/33 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel ajánlom az x-epil tesztet, mert nem hazudott. Most másik fajtát csináltam ez sem hazudott sosem.
okt. 15. 13:57
18/33 anonim válasza:
Halvány, de itt már egyértelműen látszik.
(Igaz, a többin is, ha jobban megnézzük, nem tudom, a #15 mit okoskodik.)
Halkan gratulálok ☺️
20/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Még alig hiszem el, egyébként 4. Gyerek lesz :) 2 fiú és egy lány után.
okt. 15. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!