Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Friss tapasztalat, vélemény a...

Friss tapasztalat, vélemény a Budai Meddőségi Centrumról?

Figyelt kérdés

Nem soká lesz az első konzultációnk.

A férjem be jöhet majd velem, hogy ő mondja el, hogy milyem betegségei voltak korábban?

A google véleményekben olvasok bőven rosszat és kezdek aggodni, hogy nem jó kórházat választottunk.

A konzultáción milyen orvossal beszélgetünk? Ha nőgyógyász akkor a férjemet, hogy küldi el bármilyen vizsgálatra? Vagy ez hogy néz majd ki a beszélgetés után?

okt. 13. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Én oda jártam. Egyedülállóként, szóval a férjes részt nem tudom,de a párok együtt mentek be, logikus. Miért ne adhatna beutalót a férjnek? Együtt kezelik a párokat.

Tapasztalatom annyi, hogy nem került sor beavatkozásra, mert sikerült nélkülük. És csak ilyet ismerek😂

okt. 13. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!