Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi volt a várandóssági...

Kinek mi volt a várandóssági tünete?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mensi előtt vagyok 1 nappal.(nem merek tesztelni)

Tünetek:

*Fehér krémes folyásom van pár napja.

*Szédelgés.

*Arcomon 1-2 mini pattanás.(Több szokott lenni) és sokkal szebb az arcom is most.

*Többször kell pisilni

*Puffadás

*1 hete kb.(már nem nagyon emlékszem)egy hirtelen erős szúrást éreztem bal oldalon a méhemben.

*Ma délután a semmiből hőemelkedés, 37,3.

*Folytonos szomjúság érzet,

*Aludnék egész nap,alig bírok felkelni reggelente.

*Folyamatosan,minden hónapban a mensi előtt görcsölt a hasam,és a derekam.Alig éltem. Hátam folyamatosan fájt,de most semmit sem érzek.

Se görcs,se fájdalom,se megjön érzés.

Csak olyanok válaszoljanak,akik érdemben hozzá tudnak szólni! köszönöm 😊

okt. 10. 15:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Eddig mensi előtt mindig nagyon rosszul voltam. Most nem. Sosem fájt a fejem,és nem volt hőemelkedésem előtte,csak a hasam meg a derekam görcsölt mindig. Viszont nem akar elmúlni a fejfájás és a hőemelkedés. És

délután kezdett el érzékeny lenni a mellem. Pedig sosem volt érzékeny mensi előtt. Holnap kiderül,hogy baba lesz vagy megjön🫣

okt. 10. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Majd írd meg nekünk :)
okt. 11. 08:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Na reggel van. Még sehol semmi,pedig van amikor előző nap már barnázok,és vagy aznap,vagy másnap amikor kellett akkor jött. Remélem így is marad :)
okt. 11. 08:47
 14/15 anonim ***** válasza:
De miért nem csináltál tesztet?
okt. 11. 09:05
 15/15 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet,igaz nem első vizeletből,és negatív lett.

Nem tudom…

Lehet aztán pár nap és megjön… :/

okt. 12. 02:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!