Kinek mi volt a várandóssági tünete?
Sziasztok. Mensi előtt vagyok 1 nappal.(nem merek tesztelni)
Tünetek:
*Fehér krémes folyásom van pár napja.
*Szédelgés.
*Arcomon 1-2 mini pattanás.(Több szokott lenni) és sokkal szebb az arcom is most.
*Többször kell pisilni
*Puffadás
*1 hete kb.(már nem nagyon emlékszem)egy hirtelen erős szúrást éreztem bal oldalon a méhemben.
*Ma délután a semmiből hőemelkedés, 37,3.
*Folytonos szomjúság érzet,
*Aludnék egész nap,alig bírok felkelni reggelente.
*Folyamatosan,minden hónapban a mensi előtt görcsölt a hasam,és a derekam.Alig éltem. Hátam folyamatosan fájt,de most semmit sem érzek.
Se görcs,se fájdalom,se megjön érzés.
Csak olyanok válaszoljanak,akik érdemben hozzá tudnak szólni! köszönöm 😊
Legelső tünetem mindnél a heves szívdobogás volt, főleg este, nyugalmi helyzetben.
Ezt követte a folyamatos pisilés.
Alapvetően semmi különös. Annyi, hogy en a menstruáció előtti napokban nagyon sokat iszom, és állandóan éhes vagyok. Néha feszülnek a melleim, neha viszont nem+a hasam szokott fájdogálni.
Ehhez képest ami esetleg furcsa volt, hogy
-a kisfiamnál nem volt farkaséhsegem, inkább étvágytalanság. (Más semmi nem volt, mellfeszülés sem, hasam sem fájt)
-kislányomnál pedig az átlagosnál jobban feszültek a melleim, de amugy ugyanúgy felfaltam volna kb a hűtőt mint máskor.
Ezek pedig olyan dolgok, hogy igazàból, fel sem tüntek, csak utólag. És az is igaz, hogy mindkét alkalommal vérzés kimaradás után kb 5 nappal teszteltem, ezeket pedig nem emlékszem mikortól “éreztem” de nagyjából az esedékes menstruáció napjától szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!