Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mi volt a várandóssági...

Kinek mi volt a várandóssági tünete?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mensi előtt vagyok 1 nappal.(nem merek tesztelni)

Tünetek:

*Fehér krémes folyásom van pár napja.

*Szédelgés.

*Arcomon 1-2 mini pattanás.(Több szokott lenni) és sokkal szebb az arcom is most.

*Többször kell pisilni

*Puffadás

*1 hete kb.(már nem nagyon emlékszem)egy hirtelen erős szúrást éreztem bal oldalon a méhemben.

*Ma délután a semmiből hőemelkedés, 37,3.

*Folytonos szomjúság érzet,

*Aludnék egész nap,alig bírok felkelni reggelente.

*Folyamatosan,minden hónapban a mensi előtt görcsölt a hasam,és a derekam.Alig éltem. Hátam folyamatosan fájt,de most semmit sem érzek.

Se görcs,se fájdalom,se megjön érzés.

Csak olyanok válaszoljanak,akik érdemben hozzá tudnak szólni! köszönöm 😊

okt. 10. 15:38
A kérdező szavazást indított:
Ezek voltak nekem is a tüneteim,és terhes voltam.
Nem voltak ilyen tüneteim a terhesség elején.
Voltak ezek a tüneteim,de nem voltam terhes.
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A hőd nem a menstruáció elmaradása előtt kellene, hogy felmenjen. Ovuláció után eleve magasabb, és az jelezhet terhességet, ha nemvártkor sem esik le.
okt. 10. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűbb csinálni egy tesztet,ilyenkor már kimutatja.
okt. 10. 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Egyik babámmal sem volt ezek közül semmi. Cserébe szinte most minden = beteg vagyok 🤷
okt. 10. 15:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan tüneteim voltak mint minden mensi előtt. A mindjárt megjön érzéssel együtt.
okt. 10. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is pont olyan volt mindháromszor, mint egyébként, csak nem jött meg. Illetve az egyiknél késett egy hetet, majd fél napig tartott csak. Terhesség nélkül is sokszor volt menzesz előtt zabálhatnékom, aludhatnékom, puffadásom, hányingerem, meg hogy megnőtt a mellem.
okt. 10. 16:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyetlen tunetem az volt, hogy hirtelen semmit nem kivantam enni, pedig mindig ehes voltam. Ezen kivul semmi🙈 a pozitiv teszt utan egy 2-3 hettel lettem nagyon rosszul, de akkor is csak rovid idore, 1-2het alatt elmult😊
okt. 10. 17:04
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
A pozitív teszt volt az első “tünet”. Amúgy mikor ilyen terhes gyanús tüneteim voltak menstruáció előtt abból sose lett terhesség
okt. 10. 19:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Legelső tünetem mindnél a heves szívdobogás volt, főleg este, nyugalmi helyzetben.

Ezt követte a folyamatos pisilés.

okt. 10. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően semmi különös. Annyi, hogy en a menstruáció előtti napokban nagyon sokat iszom, és állandóan éhes vagyok. Néha feszülnek a melleim, neha viszont nem+a hasam szokott fájdogálni.

Ehhez képest ami esetleg furcsa volt, hogy

-a kisfiamnál nem volt farkaséhsegem, inkább étvágytalanság. (Más semmi nem volt, mellfeszülés sem, hasam sem fájt)

-kislányomnál pedig az átlagosnál jobban feszültek a melleim, de amugy ugyanúgy felfaltam volna kb a hűtőt mint máskor.

Ezek pedig olyan dolgok, hogy igazàból, fel sem tüntek, csak utólag. És az is igaz, hogy mindkét alkalommal vérzés kimaradás után kb 5 nappal teszteltem, ezeket pedig nem emlékszem mikortól “éreztem” de nagyjából az esedékes menstruáció napjától szerintem.

okt. 10. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem jött meg a menzeszem...
okt. 10. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!