Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal szexeltünk ovu...

A barátommal szexeltünk ovu után 3 nappal. 10 nap múlva kéne megjönnie, most fehér szagos folyásom van. Ez lehet baba?

Figyelt kérdés

okt. 7. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk fontos tényező lenne a válasz szempontjából, hogy védekeztetek-e?
okt. 7. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak 3 lökésig nem, és nem ment el bennem.
okt. 7. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon minimális az esély a terhességre, bár az előváladékban is lehetnek szép számmal életképes spermiumok.

Ha biztosra akarsz menni, akkor tesztelj.

okt. 7. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Inkább nemibetegség.
okt. 7. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Fertőzés.
okt. 10. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as évek óta így védekezek, nyitottam is egy threadet erről. A megszakítàsost használó válaszadók közül mindenkinek műkődőtt a módszer. Nyilván ez a fèrfin meg a szabályok betartásán is múlik. 2 egymást követő aktusban a másodiknál nem árt az óvszer. Ha kb. 1 nap eltelt a 2 aktus ota, vagyis hát jó pár vizeletürítés a férfi részéről, akkor vajmi kevés esély van erre, hogy sok spermium legyen az előváladékban.

Ismert ovulációs időszakban lehet óvszert húzni, ami tuti.

Réges-régen semmilyen más védekezés nem volt (leszámítva ha terhes volt -szoptatott a nő), mégsem lett mindenkinek 12-15 gyereke...

okt. 12. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezzel csak azt akarom mondani kérdező, hogy nagyon szerencsétlennek kell lenni, hogy 1 megszakított aktusból terhes legyen a nő.
okt. 12. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Az viszont nem kicsit gyakori, hogy 1 védtelen menetből baba lesz. Hány ismerősőm járt így, hogy 1 tablettát felejtett el beszedni és azt hitték ebből nem lesz baj.

Én amikor nem akartam gyereket, nem mertem tablettát szedni, mert ritka szétszórt vagyok és a telefonos emlékeztető se feltétlen segít a hülye fejemen, már elnezést. Mindhárom partnerem elfogadta, hogy jobb ìgy az óvszer, megszakítás.

okt. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!