Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy valami nem oké...

Létezik, hogy valami nem oké a teszttel? Expect.

Figyelt kérdés

Expect műanyag teszteket vettem, nem azt a csíkot, hanem azt a műanyagot.

Időn belül kijött egy halvány csík a teszt részén, kezdtünk reménykedni, 2 nap múlva ugyanaz, se nem erősebb, se nem halványabb.

Vettünk Predictor-t (vagy hogy kell írni) az teljesen negatív lett. Elképzelhető, hogy az Expect-nek van ilyen kis turpissága, hogy időn belül is kijön halványan a második csík, de amúgy teljesen negatív?

okt. 2. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az expect ilyen sz.r teszt. Ugyanezt csinalta nekem is. En a 2 db-os tesztcsikosat vettem, de mind ketto ugyan ilyen lett mint a tied. Aztan a facelle negativ. A facellnek volt igaza.
okt. 3. 22:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Most vettem az Auchanban a Pepino tesztet. Az előbb útba esett, majd másnap Facelle tesztet, a Pepino reggel szabad szemmel látható második csík jelent meg, majd este már a képen is látszott, de másnap reggel a Facelle negatív lett. Átlagban 29-30 naposak a ciklusaim, de ma megjött 27. napra. De nem csüggedünk, újabb hónap, újabb lehetőség :)

[link]

okt. 7. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:

A pepino megbízhatatlan

Minden alkalommal amikor ezt vettem,a két darabból az egyik ilyen lett :-)

okt. 7. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Mikorra nemvárod amúgy?
okt. 7. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Jaj most olvasom hogy közben megis jött
okt. 7. 22:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Utána mindkettőn volt, az egyik erősebb, mint a másik.

De már "elengedtem", védőnő szerint kémiai volt megint, digitálisat nem vettem most. Az expect összes negatív volt most😅

okt. 13. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!