Létezik, hogy valami nem oké a teszttel? Expect.
Expect műanyag teszteket vettem, nem azt a csíkot, hanem azt a műanyagot.
Időn belül kijött egy halvány csík a teszt részén, kezdtünk reménykedni, 2 nap múlva ugyanaz, se nem erősebb, se nem halványabb.
Vettünk Predictor-t (vagy hogy kell írni) az teljesen negatív lett. Elképzelhető, hogy az Expect-nek van ilyen kis turpissága, hogy időn belül is kijön halványan a második csík, de amúgy teljesen negatív?
Most vettem az Auchanban a Pepino tesztet. Az előbb útba esett, majd másnap Facelle tesztet, a Pepino reggel szabad szemmel látható második csík jelent meg, majd este már a képen is látszott, de másnap reggel a Facelle negatív lett. Átlagban 29-30 naposak a ciklusaim, de ma megjött 27. napra. De nem csüggedünk, újabb hónap, újabb lehetőség :)
A pepino megbízhatatlan
Minden alkalommal amikor ezt vettem,a két darabból az egyik ilyen lett :-)
Utána mindkettőn volt, az egyik erősebb, mint a másik.
De már "elengedtem", védőnő szerint kémiai volt megint, digitálisat nem vettem most. Az expect összes negatív volt most😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!