8.dpo ma. Valaki tart még itt? Mióta szeretnétek babát,ki mikor tesztel?
Szia. Pont ma voltál eszembe :)
7+5 nél járok :)
6.héten voltunk uh-n,már volt szívhang. Már kaptam kiskönyvet is.
Erős hányingerrel küzdök reggelente,de nem bánom🙈
Ti hogy vagytok?
Annyira nagyon remélem, hogy nektek is sikerül a baba még idén♥️
Jaj de örülök nektek! ❤️
Nálunk azóta kiderült, hogy valószínűleg a férjemnél van a gond. Szóval februárra kaptunk is időpontot a meddőségibe. Azért nem adjuk fel és próbálkozunk továbbra is! 🥰
Ma vagyok az 5. dpo-n! 🥰
Mindenképp írj majd,hogy alakult a hónapotok! 😍
Nagyon drukk nektek tovább! 😇🥰
Sajnos nekünk ez a hónap sem hozott sikert.
Szóval kezdem elveszíteni a reményt. :(
Ne add fel!
Nekünk az első közös baba nagyon hamar összejött, pedig előtte volt egy eü műtétje,és nem is sok esélyt adtak a babára....
Akkor a 2.hónapban összejött a kislányunk. (Lassú,kevés spermaszámmal)
Most tavaly junius óta próbálkozunk,most kellett másfél év,de igazából többnek éreztem,tényleg borzalmas minden hónapban csalódni,úgy hogy mindenkinek sikerült.
Mi folátot szedtünk mindketten,illetve férjem szelént és Virág Natura férfierőt.
Nem tudom h ezek segítettek e végül,de semmiképp ne adjátok fel!
Nagyon drukk nektek tovább!!♥️♥️♥️
Próbálom nem feladni azért!
Bocsánat, hogy csak most írok, de kicsit össze kellett szedni magam. Bízom benne, hogy a december a mi hónapunk lesz.
És köszönöm a drukkot! ❤️❤️
Ti hogy vagytok? 🥰
Tudom,hogy nem egyszerű🥺
Tényleg átérzem!
Megértelek teljesen.
Nálunk minden rendben,azt leszámítva hogy a kislányom elkapott valami hányós vírust,elég húzós most,remélem hamar átmegy rajta.
Nektek tényleg kitartás,bízz benne,hogy jönni fog a kis Csodátok! ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!