Honnan tudtatok hogy szeretnetek gyereket?
Kicsit butan hangzik a kerdes, de van egy komoly kapcsolatom, amiben a Parom mar az elejen bejelentette h o mar szeretne gyereket, nem akkor es azonnal de neki nem jelent problemat ha lenne. Bennem most jutott el odaig a gondolat hogy en is szeretnek kisbabat, es tudom hogy barmi is tortenne a parom nagyon nagyon jo Edesapja lenne. Viszont bennem van egy olyan felsz, es pont ez hogy mi lesz 10-15 ev mulva? Ez normalis gondolkozas ilyenkor? Adott minden ami egy kiszamithatobb elethez szukseges sajat ingatlanok, az o es en reszemrol is, viszont nekem nincs “karrierem” dolgozok, dolgoztam de nem vagyok egy kivaltsagos ember hogy barmi megszakadjon az en jelenletem nelkul.
Ti mikor gondoltatok ugy hogy megerett a kapcsolatotok vagy akar sajat magad arra hogy kozos gyermeketek legyen?
Koszonom az oszinte es reszletes valaszokat... es negativat is fogadok ha elmgayarzzatok miert ereztetek ugy akkor ahogy...
24 eves vagyok, jovoevben koltozunk egy reg vagyott kertvarosi hazba, es azutan is terveztuk azt hogy johet a kisbabo:)
Nálam ez veleszületett vágy volt. Már kislánykoromban családról ábrándoztam a jövőmre nézve. Már a neveket is tudtam, hogyan fogom elnevezni a gyerekeket. 30 év után is tartottam magam ehhez, a nevek is stimmelnek :)
Sokat vártam a boldogságra, sokára jött a megfelelő szerelem és anyagi biztonság is.
Én nagyon sokáig nem éreztem azt, hogy anya szeretnék lenni.
8 éve vagyunk együtt a párommal, és 4-5 hónapja érzem azt hogy anya szeretnék lenni. Ennek elő jele az volt, amikor egy vásárló (boltban dolgozom!) megkért hogy fogjam meg a kicsi babáját kb 1 perc telhetett el rólam tudni kell, hogy én a pici babáktól mindig is féltem mármint megfogni játszani valahogy nem éreztem hogy ezt hogyan is kell, de akkor rádöbbentem amikor szó szerint a kezembe adtak a pici babát, hogy én is anya szeretnék lenni. Talán az is befolyásolhatta hogy szinte minden éven valakinek született babája, tehát valahogy mindig is bennem volt ez már egy ideje de akkor ott a boltba rádöbbentem hogy ez az ami hiányzik az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!