Ilyen megtörténhet?
Nekem első babánál az első jel az volt hogy a menstruáció (ami nyilván nem jött meg) előtti napokban a szokásos farkas étvágy helyett inkább nem volt étvágyam.
Másodiknál megvolt a farkasétvágy, de már az esedékes vérzés előtti néhány napban a szokásosnál sokkal érzékenyebbek voltak a melleim.
Én sejtettem mindkettőnél hogy itt már van valami, viszont mindkét dolog betudható lett volna abszolút normálisnak is.
Sajnos ez 50-50.
Be tud az agyunk csapni sajnos, én volt mikor éreztem mindenfélét, még a mellem is feszült pedig előtte kb sose fájt, de nem voltam terhes.
Viszont akkor is feszült a mellem, mikor terhes lettem. 2 nappal nemvárt előtt délután (de sok órás pisilés nélkül) volt is pozitív tesztem.
És azóta se feszült a mellem, pedig túl vagyok újabb néhány éven rendszeres ciklussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!