Barát cserje kapszula segít a sikeres fogantatásban?
Sziasztok.
Babát szeretnék,olvastam hogy sokaknál segített baba ügyben.
Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi illetve hogyha rendben van a menstruációm akkor be zavarhatja e a rendszerességet ha elkezdem szedni?
Köszi
Én beszedtem mind a 3 havi adagot. Az első hónapban volt egy kémiaim (nem gondolnám, hogy feltétlen ettől). Nekem nem zavart bele a ciklusomba. A ciklusom 24-28 nap között mozog.
Annyi történt, hogy amíg szedtem nem volt pms-, illetve ovulációs fájdalmam. Mióta abba hagytam azóta újra vannak fájdalmak.
Nekem orvos javasolta, elég rendszertelen volt a ciklusom és fájdalmas görcseim voltak, barnázás menstruáció előtt, kellemetlen PMS tünetek is..
A ciklusom maradt rendszertelen, 30-34 napos de a barnázás elmaradt és miután elkezdtem szedni rá 2 hónapra pozitiv terhességi teszt. Nem tudom van-e összefüggés, más vitamint is szedtem mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!