Méhpempő kapszula segitet már valakinek?
Kedves kérdező... mi is évekig vártunk a vizsgálatokkal, mondván fiatalok vagyunk ráérünk, jön amikor szeretne.
Persze nem jött. Majd 5 év után lettem először terhes és el is vetéltem. Utána jöttek a vizsgálatok, kiderült a pajzsmirigy probléma amire kaptam gyógyszert, eltelt újabb 1 év még mindig semmi... majd endokrinológust kerestem fel, kiderült az IR, arra is kaptam gyógyszert, figyeltem az étkezésre és harmadik hónapban terhes maradtam.
Egyébként rendszeres 31-32 napos ciklusaim voltak végig, éa a nőgyógyász belül mindent rendben talált.
Utólag mondhatom, egyáltalán nem éri meg várni... mert, nyilván gond van annál akinek ennyi ideje nem jön a baba. És az a gond még 1-2év mire helyreáll... telik az idő és végül lelkileg hazavágja az embert. Arról nem is beszélve, hogy nőként évről évre hanyatlunk, tehát nem éri meg várni. 6 év után keress fel egy endokrinológust, ha valóban gyereket szeretnétek, mert biztos, hogy kell segítség. Persze, ha még várnátok 10 évet, akkor nem sürgős.
Elvégezhetsz egy tesztet veszel egy közepesen drágát 2-3 ezer kb. Ha ez megnyugtat.Mielött nem vártam babát nekem is volt olyan h a melegtől nem kívántam úgy semmi főtt kaját, hányinger stb.
Most volt peteérésed 2 napja normál a fehér folyás.Tuti h ekkor volt ovulációd? teszttel nézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!