Egy pozitív délutáni teszt után a másnap reggel negatív lett,melyiknek hihetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap délután Predictor tesztem halvány,de jól kivehető pozitív lett,majd a ma reggel készült egyértelműen negatív.
Mit gondoltok? Járt már így valaki? A teszt volt a rossz,vagy esetleg korai terhesség?
szept. 24. 07:15
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
szept. 24. 08:44
12/20 anonim válasza:
Nekem 3 hét kesesnel a reggeli tesztek mind negatívak voltak a delutaniak pozitívak. Kb 8 hetes terhes lehettem mert már bőven volt szivhang akkor lettek olyan pozitívak a reggeli tesztek is hogy le ugrott kb a tesztről szóval én amondó vagyok hogy ha nem jön meg kétnaponta csinálj délutáni pisibol tesztet aztán meglátod hogy alakul mindenesetre benne van a pakliban hogy sajnos kémiai volt. Szorítok 🤞
13/20 A kérdező kommentje:
Rendben,megfogadom a tanácsod,köszi!
szept. 24. 10:47
14/20 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen volt multheten hétfőn, szombatra sajnos megjött. Digitális clearblue 1-2 hetes időt mutatott fogantatás szerint csütörtökön.
Elmentem pénteken hcg vervetelre 15,91 volt az érték 2 nap kesesnel. Már akkor tudtam, hogy nem fog megmaradni sajnos.
15/20 A kérdező kommentje:
Én most várok szombatig,akkor csinálok egy tesztet,meglátjuk,hogy alakul.
szept. 25. 09:35
16/20 A kérdező kommentje:
szept. 26. 09:22
17/20 anonim válasza:
Az első tuti pozitív, a másodikra nem tudom mert ilyenem még nem.volt. de nem tudsz egy másik tesztet csinálni, ami szintén 10es?
18/20 anonim válasza:
Ha jól látom nem erősödött. 4 nap késésnél is ez nagyon gyenge, hát még 6 napnál.
19/20 anonim válasza:
Nekem ez nagyon fura…ilyenkor már jobban kéne látszania bőven.
20/20 anonim válasza:
Ciklus 15.ik napján fogant a baba és az én tesztjeim is ilyenek voltak... Hozzáteszem, hogy a délutániak voltak csak pozitívak... A reggeliek sosem. Most itt szuszog mellettem nemrég ünnepeltük az 1. Szülinapját.. Szóval van remény!! Az is lehet, hogy később fogant, és még nem késik 4 napot 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!