Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 29. Napján tipikus PMS...

Ciklus 29. Napján tipikus PMS tünetek nincsenek, reménykedhetek?

Figyelt kérdés

Ezt az appot 1 éve használom és menzesz előtt 7-12 nappal mindig van mellfeszülésem és iszonyatosan kellemetlen. Most nincs és ez nagyon furcsa. Refluxom lett pár napra, ez sem jellemző.

Nagyon sűrű hónap volt, nekem új munkám lett, párom elutazott 2 hétre, én meg előtte nyaraltam pár napot,

hogy lehetett volna ovulációm. 16-17. Ciklusnapon tudtunk úgy együtt lenni igazán.

A ciklusaim kicsit össze-vissza vannak, PCO gyanús petefészek miatt (vérvizsgálatok nem igazolták), 26-34 napos ciklusokkal. Az app szerint, ha 30 napos ciklusom van, akkor 17. Napon van ovu. Szóval valamennyi esély van rá.

Nem igazán akarom beleélni magam, mert vannak hosszabb ciklusaim, simán lehet ez a munkahelyváltás miatt, aug. Végén a menzeszem alatt benyaltam egy vírusos náthát, ami szintén tolhatja.

Viszont az appot nézve voltak ovulàciós tüneteim a kérdéses napokon. Brutálisan fáradékony szoktam lenni és fáj is a fejem olyankor.

Hétfőn tudok elmenni tesztért, mert édesanyámék egész hétvégére itt vannak, ezt most nem akarom az orruk alá dörgölni, meg mondvacsinált indokkal elmenni boltba (mert nincs közel) csak eszembe jutott, hogy basszus ez már a 29. Nap. :O

szept. 20. 17:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem teszteltem, csak egy nagyon picit feszül a mellem ugyan, de minden más tünetem brutál, főleg ma, szóval biztosan érzem, hogy meg fog jönni. Már görcsölget is a hasam. 36.8-as hő meg már nem magas, volt 37.1 is, és nekem fokozatosan szokott esni vagy kicsit cikkcakkosan.

33-34 napos ciklus pedig annyira nem is nagyon hosszú.

Azért jó volt kicsit reménykedni.

szept. 23. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Megjött végül?
szept. 24. 12:17
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem, még nem. Nem esett még lejjebb a hőm, továbbra is 36.8 volt reggel, napközben 37.1 (menzi előtt mindegy mikor mérek, nem megy 37 fölé napközben sem).

Egyelőre várakozok, nem merek tesztelni, mert júliusban is feleslegesen teszteltem 33. napon egy negatívat, 35. Nap megjött. :( Mondjuk ott szépen le is esett a hő 36.6-ra.

szept. 24. 13:03
 14/21 anonim ***** válasza:

12 vagyok. Konkrétan ugyanez van velem,annyi különbséggel,hogy 30.napon járok. Nem teszteltem még,mert volt már 36 napos ciklusom is...😪

Megjön érzés hullámokba rámtör,cicim tegnap óta fáj,szóval nemtudom.

szept. 24. 14:09
 15/21 A kérdező kommentje:

12-es nekem nem is igazán van megjön érzésem. Szúr a jobb hasi oldalam meg feszülest erzek. Ez máskor is előfordult mensi előtt. Mellem nem igazán fáj... ez továbbra is fura. Par napig sok vizes folyásom volt, most már fehéres és krémes. Ez a leukorrhea máskor is jelezte mar nálam a menzesz közeledtét. Most is nagyon puffadt vagyok, savam továbbra is kínoz.

Amúgy nagyon kìvánom a legjobbakat! Azt olvastam 1 hét késésnél érdemes tesztelni, az mar tutira a valós eredmény lesz, ha pozitìv, ha negatív (persze ha nem jön meg). Addig van remény! ;)

szept. 24. 14:37
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es hogy alakult nálad végül?

Én 35. Napon vagyok, most este teszteltem, teljesen negatív. Már rendesen fáj a mellem. Nincs miben reménykedni ezen a ponton úgy vélem. Bár őszinte leszek, nem is nagyon lett volna esély. Nem próbálkozunk aktìvan, de csak megszakítással védekezünk, ami nem 100%-os. Nézegettem a feljegyzéseim, valószínűleg csak nagyon későn, úgy 20. Napok második felében lehetett ovum? Vagy pont 29-én, amikor egyszer leesett a hőm 36.6-ra. Meg előtte beteg is voltam, amiatt mérhettem 37.1-37.2-ket. Sosem tudom meg (???) Majd megírom végül hányadik napra jött meg. Az éves kontrollon tarthatok a PCO-tol most màr úgy érzem. :(

szept. 26. 20:41
 17/21 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel évekig megszakítással voltunk együtt, amíg nem terveztünk gyereket. Nálunk 100%-osnak bizonyult. Ne haragudj, de sosem értettem, hogy ha valaki gyermeket szeretne (mint nyilvánvalóan te is), akkor miért védekezik akárhogy is. Nem bántásból kérdezem, csak mindig rácsodálkozom. (Ha valaki rutinos ebben, meg nem hemzseg az előváladékában a sperma, akkor vajmi kicsi az esélye, hogy teherbeejtsen így valakit. Azt sem lehet mondani, hogy a termékenységünkkel van a baj, mert egyébként nagyon termékeny pár vagyunk, védekezés nélkül azonnal teherbeesek.) A férjed még nem szeretne, vagy mi az oka? Ha szabad kérdezni.

Ennél sokkal hosszabbak is szoktak lenni a ciklusaid egyébként, vagy miből gondolod, hogy pco-d van?

szept. 26. 22:07
 18/21 A kérdező kommentje:

Orvos mondta, februári kivizsgálás negatìv lett.

Nekem nem annyira jó az időzítés. Pszichológus vagyok, PhD hallgató, utolsó évem (disszertáció írás) és most kezdtem el hivatalosan dolgozni. 2 év a gyakornokból Ped 1. Minősítés, ott portfólió van. A szakképzés kötelező, 1 év munkaviszony után 4 év jó esetben a gyermekklinikai, én ugyanis az akarok lenni. De 5 év múlva 33 leszek. A férjem is, de ő annyira éli a saját kis világát, hogy hiába gondolkodik a gyereken én "megpszichologizálva őt" neki még az önmegvalósítást javaslom. Ami nekem is 5 év még....

Tablettát nem akarok szedni, de csak gumival meg nagyon illúzióromboló. Szüleim is csak megszakítással védekeztek, nekik is 100% annyi gyerek lett, amennyit akartak. Illetve hát anyum 2x elvetélt... :(

Szóval en is remélem h jó ez a módszer, de ilyenkor nyilván tesztelek.

A hőmérőzésre meg rászokom, szerintem nagyon izgalmas és fontos info!

szept. 26. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Végül lett pozitív teszted vagy megjött?
okt. 20. 12:23
 20/21 A kérdező kommentje:

Negatív lett, másnap leesett a hőm, utàna megjött, de nagyon kevés volt a vérzésem. Azóta hőmérőzöm, de az ismerősöm szerint az előző ciklusom és a mostani alapján is nehezen megy számomra a tűszőérés, emiatt vannak hosszabb ciklusaim.

De egyelőre úgy döntöttünk, mégsem próbálkozunk tovább egy darabig és elnézünk pár kivizsgálásra.

okt. 20. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!