Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt 3-4 nap, a...

Nem várt előtt 3-4 nap, a hétfői szinte teljesen hómező volt. Viszont prima teszt. Sajnos utólag olvastam róla véleményeket és ez volt itthon. Ma reggelit felteszem kommentben. Akiknek volt hasonló tesztje, mi lett végül?

Figyelt kérdés
szept. 18. 07:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Annyiszor olvasom ezt, hogy Reagens helye, meg időn túli, meg száradási csík, meg szellemcsík, meg tudom is én, miket találtatok még ki...

Gyakorlatban viszont sose találkoztam még ilyenekkel, nem egyféle tesztet próbáltam, és ami negatív volt, azon soha a büdös életben nem jelent meg semmi a kontrollcsíkon kívül, egyik fajtán sem... 🤔

szept. 18. 11:56
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

Igaza van #11-nek. Nekem a képből annyi derül ki, hogy egy sz@r teszt. Nem, nem a kérdező hibája. Nekem is csak hómező tesztem volt, vagy normális 2 csíkos. Legutóbb mondjuk szem meresztős volt. Annyira halvány, hogy csak abból tudtam, hogy +, hogy jól ismertem, milyen abból a tesztből a negatív. Hómező. Azért volt halvány, mert nekem nagyon kevés hcg választódik ki vizeletben, illetve korán is teszteltem. (Nem tudtam, hogy mikor kell megjönnie, mert ovuteszt alapján ovum se volt akkor😂). Na, de egy normális teszt így működik. Ha halvány is, egyértelműen színes, ami pedig +, max.kémiai lesz. Én Facelle-t használtam.

Ez a Prima, meg az ilyen szellemcsíkos, száradási, meg mit tudom én milyen tesztek egy kalap sz@rt nem érnek, csak pénzkidobás.

szept. 18. 12:17
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
szept. 18. 13:04
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

ellőttem még egy prima tesztet (sajnos 2x2t vettem belőle😅), hat ez tényleg egy kalap szar, becsapós teszt. holnap-holnapután esedékes.

szept. 20. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Szinten full negativ😅😅
szept. 20. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:
igen látom én is 🥲
szept. 20. 14:18
 17/17 anonim válasza:
Szia mi lett a végén?
jan. 3. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!