Ha ovulációm volt és együtt voltam a párommal és másnap húzó alhasi fájdalom meg szurkálások voltak lehetek esetleg terhes?
Figyelt kérdés
szept. 17. 16:22
1/3 anonim válasza:
A fájdalomtól függetlenül lehetsz. Egyébként furi, mert ugyanezt éreztem az együttlétünk másnapján, és valóban terhes lettem. De egyébként simán lehet inkább ovulációs fájdalom. Bár azt én oldalt szoktam érezni.
2 hét múlva csinálj egy tesztet.
2/3 anonim válasza:
Egyébként egy csomó napnak (legalább 6) kell eltelnie ahhoz, együttlét után, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódjon. Magát a megtermékenyítést nem hiszem, hogy lehet érezni. Beagyazodast viszont, én 2x is éreztem, olyan volt, mintha kést szúrtak volna belém alulról, osszegornyedtem, alig tudtam kiegyenesedni. Onnan tudtam, már hogy terhes vagyok, bár másodjára azt hittem, hogy csak PMS tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!