Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Oke szoval! 11.nap mulva kell...

Oke szoval! 11.nap mulva kell megjonnie es 16 an(tegnap) voltam olyan naiv,felelotlen hogy belementem egy kicsit h ovszer nelkul csinaljuk max 15 mpig volt bennem(nem elvezett el) aztan egybol kihuztam es gondolkodtam. eddig mindig vedekeztunk?

Figyelt kérdés

ez volt az elso eset h nem,igen elbasztam es most ennyit nem ert meg az egesz h idegeskedjek a honapba.

ennyitol fix terhes leszek? es vege mindennek?

szept. 17. 05:43
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Dehogyis … ahoz nyilván kellenek a körülmények , peteeresed van e , mikor múlt el stb… nyilván a többi napon is lehetséges a teherbe esés , de nincs olyan esélye mint akkor .. Főleg hogy nem élvezett beléd is kevés rá az esély😊

Mi nagyon sokáig úgy szexeltunk

A kapcsolat leges legeleje óta ,de ő teljesen belém is élvezett … Ès most 5év után lettem terhes, és úgy hogy mellette terhes vitamint szedtem …

Tehát ne aggódj , nem olyan könnyű a teherbe esés mint gondolnád😊

szept. 17. 06:03
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Igen előfordulhat hogy terhes leszel. De még van időd menj írass esemény utáni tablettát.
szept. 17. 06:03
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
1es... van akinek nem van akinek igen. Mi egyszer csináltuk megszakítással, terhes is lettem :-D Pedig elvileg ő sem élvezett belém
szept. 17. 06:04
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

3as

Azt mondtam hogy lehetséges … nem mondtam hogy teljesen ki van zárva és lehetetlen hogy terhes legyen 😊

szept. 17. 06:09
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

"Tehát ne aggódj , nem olyan könnyű a teherbe esés mint gondolnád😊"

Vannak ám kifejezetten termékeny párok is, nem is kevesen. Az, hogy ti nem tartoztok közéjük, az egy dolog. Azt én sem gondolnám, hogy túl nagy esély lenne 15 mp-ből, de ha előtte ejakulált a srác, akkor az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek. Szóval így, valószínűleg ovuláció környékén, azért jogos, hogy némileg aggódik.

Kérdező! Vége nincs semminek. Feltalálták már az eseményutánit, az abortuszt, de még az örökbeadás intézményét is. Csak siránkozás helyett inkább csinálj valamit, azzal többre mész.

szept. 17. 07:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!