Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 dpo reggel pozitív, este...

10 dpo reggel pozitív, este negatív?

Figyelt kérdés

Ez a reggeli teszt:

[link]

Ez az esti:

[link]

szept. 13. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

10. dpo nagyon korai. Reggeli vizelet a legkoncentráltabb. Van akinek a nem várt napján is jelentősen halványabb egy délutáni teszt a reggelinél. Nem is csoda, hogy a 10. dpon a délutáni full negatív…

Az is csoda, hogy a reggelin dereng valami.

Vàrj 2 napot és reggel tesztelj ugyanolyan teszttel. Az mutatja az erősödést.

szept. 13. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem csak elázott a reggeli teszt
szept. 13. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is csak el van ázva az első:/
szept. 13. 22:31
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ismételj 2 nap múlva, majd megint 2 nap múlva. Ebből még bármi lehet, azért még van remény.
szept. 13. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Az első teszted sem egyértelmű, de ennyire az elején kb elég az is, ha egy pohár vízzel többet ittál, vagy többet voltál pusilni és máris negatív az eredmény...pláne, hogy a reggeli teszted is gyakorlatilag nagyítós... ilyen korán még 2 naponta sem biztos, hogy egyértelmű a változás, de érdemes 2 naponta tesztelni, ha erősödik az első derengés után, akkor bíztató. Ha megint csak dereng, akkor negatív.
szept. 14. 08:52
 6/10 AkireM ***** válasza:
58%

Teljesen normális!

Nagyon korán teszteltél :)

szept. 14. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy még a reggeli is nagyon kérdéses, de ilyen korán, pláne este tesztelni felesleges. Várj még pár napot.
szept. 14. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenhol azt olvasom hogy legkorábban is 12 nap mulva lehet tesztelni,de lehet még akkor sem

Nekem az első fiamnál egy nappal az elmaradt után mutatta ki azt is marha halványan

szept. 14. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Korán teszteltél. Ez teljesen negatív. Próbáld meg 12 dpo-n reggel !

Nekem akkor lett pozitív a predictor.

szept. 15. 07:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Na mizu?

Teszteltél azóta?

szept. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!