10 dpo reggel pozitív, este negatív?
szept. 13. 22:07
1/10 anonim válasza:
10. dpo nagyon korai. Reggeli vizelet a legkoncentráltabb. Van akinek a nem várt napján is jelentősen halványabb egy délutáni teszt a reggelinél. Nem is csoda, hogy a 10. dpon a délutáni full negatív…
Az is csoda, hogy a reggelin dereng valami.
Vàrj 2 napot és reggel tesztelj ugyanolyan teszttel. Az mutatja az erősödést.
2/10 anonim válasza:
Szerintem csak elázott a reggeli teszt
3/10 anonim válasza:
Szerintem is csak el van ázva az első:/
4/10 anonim válasza:
Ismételj 2 nap múlva, majd megint 2 nap múlva. Ebből még bármi lehet, azért még van remény.
5/10 anonim válasza:
Az első teszted sem egyértelmű, de ennyire az elején kb elég az is, ha egy pohár vízzel többet ittál, vagy többet voltál pusilni és máris negatív az eredmény...pláne, hogy a reggeli teszted is gyakorlatilag nagyítós... ilyen korán még 2 naponta sem biztos, hogy egyértelmű a változás, de érdemes 2 naponta tesztelni, ha erősödik az első derengés után, akkor bíztató. Ha megint csak dereng, akkor negatív.
6/10 AkireM válasza:
Teljesen normális!
Nagyon korán teszteltél :)
7/10 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy még a reggeli is nagyon kérdéses, de ilyen korán, pláne este tesztelni felesleges. Várj még pár napot.
8/10 anonim válasza:
Mindenhol azt olvasom hogy legkorábban is 12 nap mulva lehet tesztelni,de lehet még akkor sem
Nekem az első fiamnál egy nappal az elmaradt után mutatta ki azt is marha halványan
9/10 anonim válasza:
Korán teszteltél. Ez teljesen negatív. Próbáld meg 12 dpo-n reggel !
Nekem akkor lett pozitív a predictor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!