Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most lehet pozitív? Csinált...

Ez most lehet pozitív? Csináltam egy terhességi tesztet ami vérből mutatja ki. (Terhességi vérteszt) Időn belül szerintem negatív volt, de most ilyenre szaradt. Reggel csináltam

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. szept. 5. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Ne értékelje a tesztet 10 perc eltelte után."

Mi értelme egy ilyen tesztnek? Laborban olcsóbban pontosabb eredményt kapni.

2023. szept. 5. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok rajta semmit.de ha lenne is az száradási csík lenne csak. Mennyi ideje késik?
2023. szept. 5. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha száradás után látszik csak valami, az azt jelenti, hogy pár nap múlva érdemes megismételni.
2023. szept. 5. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Valaki elárulja egyesek miért tartanak meg negatív terhességi teszteket? Tényleg érdekel. Én úgy dobtam ki a kukába elkeseredésemben, hogy csak na. Nemhogy meg másnap nézegessem.
2023. szept. 5. 21:54
 5/5 nori7117 válasza:

Szia !

Mi lett végül az eredmény ?

2023. okt. 26. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!