Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma menstruálnom kellene, de...

Ma menstruálnom kellene, de nem jött meg még és nem is érzem, hogy kéne jőjjön, vajon mért?

Figyelt kérdés
Álltalába nem késik a menstruáciom,október 19-20a között peteérésem volt,amit éreztem is és a párommal együtt voltunk 17-én,a peteérésem előtt 2-3 nappal,29-én csináltam tesztet negativ lett,sajnos,ma menstruálnom kéne,de ma nincs arra utaló jel,a mult héten viszont úgy éreztem,hogy mintha meg kéne jőjjön,még a láb izmaimon is úgy éreztem,mintha el lennének álva vagy olyan volt mintha zsebektek volna,ma viszont töbször kellett menyek wcni azt hiszem fel is vagyok fazva,a vizeletem enyén csíp,vajon terhes vagyok,csinálhatok tetsztet kimutatja a valos eredményt???
2010. nov. 3. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
csinálhatsz tesztet.
2010. nov. 3. 12:53
 2/10 eszo ***** válasza:

hát, szerintem is csak egy újabb teszt fog válasz adni..én holnap reggeli elsőből csinálnám..

bár az fertőzésre utal, ha csíp pisiléskor..azzal mindenképp menni kéne dokihoz!

2010. nov. 3. 13:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Még ne várjak a tesztel nem akarok megint csalódni:(
2010. nov. 3. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem várj a teszteléssel.

Ha csíp a vizelet, az nem lehet terhességi tünet, szerintem valami más áll a háttérben, nem terhesség. Valószínű, hogy felfáztál.

2010. nov. 3. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Mostmár csinálhatsz tesztet, de 29-én valóban nagyon korai volt, szinte esélytelen volt, hogy akkor pozitív legyen, de mostmár ki kell mutassa. Viszont ha csíp a pisilés, akkor az felfázásra utal.
2010. nov. 3. 13:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is fel vagyok fázva:(vajon ha mégis terhes vagyok árt a babának??
2010. nov. 3. 13:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Vagy a felfázás miatt késik a menstruációm???
2010. nov. 3. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:

AMikor én terhes lettem, rá két napra felfáztam, vissza mentem a dokihoz és azonnal adott antibiotikumot!!!

Nem játék, el is mehet a baba...

2010. nov. 3. 14:59
 9/10 eszo ***** válasza:

na, teszteltél újra?

van babó?

mi a helyzet a felfázással??

2010. nov. 6. 14:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Nincs babo sajnos beteg lettem:(
2010. nov. 8. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!